Byter blogg!

Nu är det så här att jag byter blogg! Kommer inte stänga ner den här bloggen just nu men det kommer nog ske inom en snar framtid.. Men jag kommer INTE blogga någon ting på den här. Hoppas ni fortsätter läsa min blogg på devote! Här kommer länken!!!!!
 
http://jenkis.devote.se/
 
http://jenkis.devote.se/
 
(Funkar inte länken så är det ju inte så svårt att söka på det bara)
 

Photoshoot 16/8

 

Scute -Beliebers get that

Hej:) Vaknade vid åtta idag utav att min katt tyckte jag hade sovit för länge. Men som tur va så somnade jag om sen vaknade jag vid tio. Käkade frulle och satt och pratade med mamma och brorsan ett tag. Nu ska jag börja fixa med bilderna och sedan lägga upp dem.

Lägger även upp en bild på min kära Justin, så himla fin!<3


Söndag 19 Augusti

Hej bloggisen! Förlåt för att jag inte har bloggat så där jätte bra men har inte träffat mina änglar på så länge så då blir det inte så att man tänker på att blogga hela tiden liksom.. Känner att jag alltid måste förklara mig varför jag inte bloggat men egentligen varför gör jag det? Bryr ni er eller?... xd Ni får veta det ändå, eller så ger ni fan i att läsa det ;)
 
Kom hem från Emma vid halv nio typ och har precis duschat och packat upp. Skrev ju att jag skulle lägga upp bilderna från fotograferingen idag men det får vänta tills i morgon för nu ska jag gå och lägga mig. I morgon går vi in i sista veckan innan skolan börjar.. Så här känner jag för det!

Middag med härliga vänner

Har precis käkat thai mat och nu är vi hemma hos Emma igen. Nu blir det film och godis. Puss!


Ett till smakprov

God morgon! Jag vaknade precis och ligger just nu och bara väntar på att Emma ska vakna så att vi kan gå upp och käka frulle. Dagens planer då? Ingen aning, vi får se vart dagen tar oss!

Här får ni ännu en bild från fotograferingen jag gjorde i förr går.


Häng med bästa Emma<3

Tja:) Dagen har varit chill. Degat med Emma hela dagen och i morgon kommer även Jonnis hit! Uppdaterar mer i morgon puss och god natt<3


Uppdatering

Hej på er :)
Skrev senast när vi åt glass va? Nu tänkte jag berätta hur min tid har sett ut sen dess. Vi åt ju glass och kollade på HSM. Efter det gick vi och la oss men kunde inte sova så vi låg och pratade och även kollade på film hela natten. Vid nio gick vi ut och Matte fotade mig som jag skrev att vi skulle göra. (Smakprov har ni nedanför men mer bilder kommer på söndag) Vid elva var vi klara och var trötta som as. Vi gick hem till Mathilda igen och kollade på 90210 och käkade. Sen färgade jag håret på Anna och efter det åkte jag hem. Var hemma vid fem typ och då slocknade jag direkt i sängen, sen vakande jag tio på kvällen och gick upp och käkade mat och gick sedan att la mig igen.
 
Idag vaknade jag vid tio och har precis käkat frulle och duschat. Där har ni det ni har missat! Ska packa upp mina grejer jag hade hos Mathilda och bara packa om min väska för vid två ungefär ska jag åka till Emma. I helgen blir det mys pys med mina brudar Emma och Jonna ♥  Hörs på mobil bloggar hela helgen puss!

Ben&Jerry's

With Matilda and Anna framför film. HSM 1, det var ett tag sen kan jag säga. Hoppas ni får en mysig kväll puss vänner!


Gott och blandat

Hej på er:) Just nu sitter jag på bussen på väg in till Mathilda. Ska slagga där idag<3 I morgon väntas en hel dag av fotografering äntligen! Ny header ska fotas telexempel.

Här får ni en jävligt snygg bild på mig (haha) som jag tog förut när jag solade. Känner liksom att ni redan vet att jag är så här crazy! Anledningen till att jag har en tröja på huvudet är för att det var så varmt så det skyddar från att jag inte ska få huvudvärk vilket jag annars får väldigt lätt.. Now you know!


Tagga gud för wook


25 plus, I love it

Hej:) Shit va varmt det blev då! Men ja klagar absolut inte. Ligger ute och solar och ska strax äta här ute i solen, wook väntar. Så jävla gott! Underbart väder, underbar katt som jämt är lite varm nu när solen steker på och snart ska jag slänga i mig wookis! Underbart helt enkelt:)


Onsdag 15/8

God morgon!:) Shit det är typ världs sensation att jag är vaken innan tio på sommarlovet, det var fan inte igår! Men gött är det iaf. Nu ska jag gå upp och käka frulle och sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Bloggar sen!


God natt!

Hur trött som helst! Ska bli skönt att gå och lägga sig. En sak till som är skönt att jag är redan är trött och klockan är inte ens halv tolv! Awesome! God natt på er!<3


The web cam can be you`r friend


Mini shopping

Body från H&M 79 kr. Bandeau Gina Tricot 29 kr. Riktiga fynd båda två, det gillar vi!


Homeelahome

Tja:) Kom precis hem nu. Har varit en jätte mysig eftermiddag på stan med min goa vän. Vi shoppade lite (mest Alicia men) så fikade vi och satt och snacka ett tag med. Bilder på det jag köpte kommer upp sen!


Stan med Alicia

En bild på mig och min kära Alicia från föreställningsveckan♥
 
Ska göra i ordning mig nu för att åka in till stan med Alicia. Vet inte vad vi hittar på med det blir nog att ta en fika någonstans. Känner att det här kan nog bli en bra dag ändå!
 

Dark - Black And White

 

Frulle!

God morgon:) Vaknade vid elva idag, ganska tidigt för att vara mig på ett sommarlov. Nu ska jag käka frulle, någon blandning av ägg röra och omelett. Idag får vi se vad dagen har att erbjuda. Det var allt för mig nu, på återseende<3


I brist på annat

Namn: Jennifer Ellinor Kristina Andersson

Ålder: 17

Längd: 1.72 kanske

Skostorlek: 37-38

Född: Göteborg

Gör just nu: Kollar på film och pratar med mina underbara kompisar Emma och Jonna.

Vad är du rädd för: Mörkret..

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Bra fråga..

Det roligaste jobbet du haft: Har inte haft något jobb

När tog du ditt körkort: Har inte de heller, shit ja e bara 17? :)

När grät du senast: Till en låt förut ;)

När skrattade du senast: Nyss när jag kollade på "Jockiboi och hans vänner show"

Vem åkte du bil med sist: Mamma tror jag..

Vem åt du mat med sist: Mamma och Håkan

Vem sov du hos sist: Emmis :)

Vem sov hos dig sist: Emmis och Bella tror jag

Vad var du rädd för när du var liten: Mörkret

Vad ville du, som liten, bli när du blev stor: Polis

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Jag vet inte faktiskt..

Värsta smärtan du råkat ut för: Haha vet inte faktiskt

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Massa saker

Något som gjort dig riktigt förbannad: Falska personer

Dold talang: Bra fråga..

Vad finns oftast i din handväska: Plånbok, tamponger, läppglans, solbrillor typ

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nepp

Har du piercing eller tatuering: Ja piercing i läppen.

Vilket är ditt favoritplagg: Mina svarta jeans tror jag

Sämsta egenskap: Dåligt tålamod (ni skulle se när ja skulle sy förut, woops)

Ord du använder för mycket: Jag vet inte, fråga nogon som vet.

Vem litar du mest på i hela världen: Bra fråga de med

Hur många barn vill du ha när du blir stor: Högst två

Favoritgodis: Gillar inte godis så mycket, men choklad går alltid ner

Vem ser du upp till: Justin Bieber! <3


This is a good one

Hej! Måndag, ny vecka! Sista hela veckan innan skolan börjar.. Hur känns det då? Jo helt ok om jag tänker efter men jag skulle absolut inte tacka nej till några veckor till sommarlov. Nu ska jag gå ut på en powerwalk. Bjuder även på en väldigt fin bild, gillar den verkligen!


Good night - with a smile on my face

Nu ska jag gå och lägga mig. Ni får även njuta utav det fina collaget jag satte ihop nyss. Det är från en video jag, Bella och Emmis spelade in i natt. Den kommer dock inte komma upp här! xd Så ni får några härliga bilder istället.

Sweet swaggie dreams xxo<3


I got swag

Hej kompisar:) Kollar på film nu och ska snart göra lite snacks till det. Morötter och dipp tänkte jag. Testade förresten lite outfits förut till på torsdag då jag och Mathilda ska fota. Keps är en sak som gör en outfit så jävla mycket coolare, några bilder blir nog med keps skulle jag tro;) Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, xxo!


Sunny bunny

Hej:) Kom precis in nu. Har legat och solat några timmar nu. Så himla skönt väder och det är fan på tiden! Två veckor innan skolan börjar kommer värmen, bra där. Bjuder på några fina bilder också. Haha jag dör;)


Blåbärspaj

Hej:) Sitter inne hos Emmis nu och har precis ätit blåbärspaj. Så jävla gott! Nu ska vi glo på film tänkte vi. Hoppas ni har de bra iaf mina vänner xxo<3


Lördag 11/8

Hej:) Japp jag somnade tillslut i morse.. Vid halv åtta! Sen var det bara att kravla sig upp vid tio. Jag cyklade hem direkt och slocknade nog fan nästan på cykeln. Vaknade vid halv tre och då gjorde jag i ordning mig lite och gick sen sedan ner och kollade på fotboll. Kom precis hem nu typ och ska snart beställa mat från pizzan och sen åka till Emmis och slagga där en natt till. Bloggar mer hos Emmis sen, puss!


Time 2 sleep?

Yepp.. Kanske är dags nu. Emmis och Bella sover som små söta barn men jag är inte det minsta trött:( Ska nog inte sova övht tror ja inte. Ska ju ändå upp vid tio så det är ju bara tre timmar kvar;)


@emmis crib


Down town

Mår inge bra idag. Ont i huvudet, halsen och är bara nere under jorden känns det som. Kände det redan förut när jag var ute och tränade. Kunde därför inte göra 100% men gjorde så gott jag kunde. Ska lägga mig nu och lyssna på Justin nu. Hans låtar, hans röst får mig alltid att må bättre<3

Älskade på bild!


Sweet Dreams ♥

Hej kompisar :) Är så himla trött nu så jag ska gå och lägga mig nu. Ska upp hyfsat tidigt i morgon för ett träning pass! Ännu ett mördar pass väntar mig i morgon. xxo <3

Ice cream

Hej :) Sitter och kollar på film nu och äter glass. Älskar sandwich! Ska snart ut på en powerwalk, jävligt hurtig! Har ni gjort något kul idag? Solat eller?;)


Ta vara på sommaren

Tja:) Ligger ute och solar och dunkar Justins musik. Känns som att det här kan vara den sista fina dagen vi får på sommarlovet så det gäller att passa på nu. Hoppas ni har fint väder hos er och njut nu utav det lilla som är kvar av sommaren. Peace out!


Ny dekoration

Look at my computer? So swaggie!


Helt slut!

Bläää, kunde inte ens cykla hem från mitt tränings pass förut. Var verkligen helt slut körd men jävlar va gött det känns nu! Har precis duschat och nu ska jag käka mat. Ska eventuelt färga håret sen, dock bara utväxten. Sen nästa vecka någon gång blir mitt hår lila.. om jag vågar ;)
 

Tränins pass

Bild på mig och Malin ♥
 
Nu är det dags för ett mördar pass! Känner att jag ska utsätta min kropp för max i allting, styrka, snabbhet kondition, uthållighet ja allt! Det är snart dags att gå in i hallen och börja träna och jag längtar som bara den! Men innan dess är det en del pass som ska genomföras. KILL!
 

Outfit of today

Lite sent, sorry för det!


Shopping från idag

Hatar när man ska fota grejer och ingenting fastnar på bild. Här har ni två saker jag köpte idag iallafall. Köpte även en hårfärg, ett skal till telefonen och en kjol. Kanske fotar det sen annars ser ni väll kjolen iaf i någon outfit.


Me my friend and I ♥

Gillar att ta kort med Molle när han inte alls är villig att ställa upp, han ska bara stryka sig mot mitt huvud hela tiden.. great! Men men några lägger jag upp iaf.
 

Tisdag 7/8

 
Tja :) Nu är jag hemma, har precis tagit på mig mjukis kläder och nu ska jag fota det jag köpte som jag lägger upp här sen. Annars händer ingenting sen, ska bara chilla runt. Bloggar sen ♥

In till stan

Hej:) Står och väntar på bussen nu. Ska in till stan en snabbis. Måste hitta ett iPhone skal innan min mobil blir alldeles för repig.. Och så ska jag kolla på lite kläder också:) Uppdaterar sen puss!


I'm a crazy girl

Vet inte varför det blev den rubriken men den passare på något sätt. För ja e galen, lite då och då;) Förra inlägget var ett skämt såklart? Fick meddelanden på min msn där folk frågade om de va sant eller inte.. Omg va tror ni om mig egentligen? Inte så för att jag är emot det men vart skulle ja få dem pengarna i från. Lever liksom på studiebidraget och knappt det xd Ni är allt roliga! Now I'm off to bed, sweet dreams xxo<3 Like those pictures.. I feel so crazy today!


I made it!

Wow att jag ens vågade. Aoutch! Va ont det gjorde


Natten är ung

Hellu:) Ska göra i ordning mig och sen sova tänkte jag! Är så himla trött så jag kan knappt hålla ögonen öppna. Slänger även upp en bild från förut. Glömde lägga upp den så jag gör det nu istället. Ny duschad och go.. Men iaf god natt<3


Home sweet home

Tja :) Nu är jag tillbaka igen! Ni vet ju anledningen till varför ha har bloggat så dåligt, bad internet! + att vi har ändå bara varit inne på Skara sommarland hela dagarna och på kvällarna grillat och umgåtts så det har ändå inte funnits så mycket att skriva om. Så ni vet :)

Kom hem för en timme sen, har packat upp och duschat än så länge. Nu sitter jag och kollar allting jag har missat i den här världen ;) Annars händer inte ett skit idag, sliten som tusan så jag ska göra mig en hallon smoothie nu och sen bara chilla. xxo <3

Skara camping

Kasst internet gör att ja inte kan blogga, sorry! Vi sitter nere i lobbyn nu och kollar på lite OS och snart blir det käk. Förvarnar redan för kass uppdatering.. Puss!


Now off to Skara!


Sånt här gör mig så arg!

Jävligt arg nu! Gick och la mig vid halv elva för att vara utvilad tills i morgon då vi åker ganska tidigt och vill inte vara som ett levande lik liksom. Men tror ni att mygg helvetet ville att jag skulle sova eller? Nej tror inte det! Jävla fan skapet har surrat i mitt öra i en och en halv timme nu!! Fick tom väcka min Molle så att han skulle ta dö på den men han var inte så pigg på det, bara kollade på mig och somnade på plats. Alltså framför min säng på en matta. Men ja såg min chans när den satt på min vägg för 183839 gången.. Tog ett djupt andetag och smashade den! Det är till och med märke från den.. Men det får ja fixa i morgon för nu jävlar ska jag sova, god natt!


Shoppingen från idag

Väskan är från H&M, kostar 349 kr. Jeansen är från Carlings, kostar 400 kr styck. Jackan är från BikBok, kostar 499 kr (dock mycket snyggare på) Skorna är från Din sko, kostar 299 kr på rea egentligen 499. Linnet är från partaj, kostar 150 kr.


Dagen med Felicia<3

Hej :) Kom hem från stan vid halv sju. Har sedan dess fotat mina kläder (som jag lägger upp sen) + käkat kvällsmat och packat lite smått för i morgon bitti åker jag till skara med hela tjocka släkten. Kommer bli roligt!


Kul på bussen

Man måste ju roa sig på något sätt..?


Drar mig in till stan

För att träffa Felicia ♥ Hörs på mobil bloggar, puss!

Time 2 sleep

Hej :) Nu ska jag gå och lägga mig, i någorlunda tid iallafall för i morgon måste ja upp i tid. Ska träffa min kära och saknade vän Felicia. It`s gonna be alote of fun! Bloggar i morgon någon gång sweet dreams xxo!

Bjuder även på en väldigt seriös bild ja tog förut.. orkar inte med mig själv i bland asså!

Swaggie room

Hej på er:) Har fixat lite mer bilder till mitt rum nu. Blev riktigt bra tycker jag! Som vanligt när det gäller Justin;) Ska beställa mat från pizzan nu och sen ska jag bara chilla framför datan. Hoppas ni får en mysig kväll xxo<3


På väg hem från bion

Halloj:) Sitter just nu i bussen på väg hem stan. Jag Emmis och Bella kollade på bio, närmare bestämt cockpit. Jävligt rolig film, rekommenderas verkligen!


RSS 2.0