Walking on sunshine

Hej på er:) Är nu ute och promenerar lite i min ensamhet. Hörlurarna är i och Justins underbara låtar spelas nu. När jag kommer hem sen ska jag käka och även boka bio biljetter för i morgon blir det bio med mina brudar Emmis och Bella. Puss på det!


Crazy webbilder!

 

En dag med bästa Alicia

Hej på er:) Kom precis hem från Alicia nu. Vi har suttit vid vattnet och käkat glass, pratat, promenerat och varit hemma hos henne. Tack för en mysig dag gumman <3


Kvällens outfit

Skönt att få ha klänning på sig! Det var inte igår asså..


Måndag och ny vecka

Hej på er:) Min dag har blir enkel att skriva om. Vaknade, gick upp och åt frulle och sen gick jag ut och solade. Kom ganska nyss in och nu ska jag duscha och sen kolla på film. Woop woop!


Sweet dreams from my own bed

Hej:) Nu är det läggdags för min del. Känns så här skönt att äntligen få sova i sin egen säng!!! Vilket jag inte har gjort på mer än två veckor. Först Gbg och sen var jag ju hos pappa. Molle har nog saknat mig iallafall för vem satt på sängen och väntade på mig när jag kom från badrummet och hade borstat tänderna om inte min älskade katt. Bloggar i morgon sov gott xxo<3


What happend?

Vad ska jag göra nu? Den som överlever får se...


Mer bilder från igår


Tre rätters middag

Hej:) Nu är jag hemma igen. Jag har som sagt sovit hos Emmis med henne och Bella. Ni har säkert inte missat att vi gjorde tre rätters va? Grymt gott var det iallafall! Efter vi hade ätit gick vi ut och sen tillbaka till Emmis och kollade på film. Här kommer lite bilder från kvällen igår, mer kommer sen!


Kvällens outfit


Från skutberget


Drar till Emmis ♥

Hej vänner :) Kom hem till mamma för några timmar sen. Har packat upp och fixat mig lite nu. Ska nämligen till Emmis och käka middag med henne och Bella. Kommer bli jätte mysigt! Jag har några bilder från Skutberget som jag kommer lägga upp sen + kvällens outfit också. Förlåt ännu en gång för att jag inte har bloggat men internet har varit jätte segt, så det har inte funkat att blogga men nu är jag på hemma plan igen så nu ska allt funka igen! Bloggar sen hos Emmis, puss på er!
 
 

Fredag 27/7

Hej:) Ännu en solig dag är här och jag ligger just nu på beachen och steker loss! Igår var vi på stranden hela dagen också, på kvällen åt vi på restaurant (bilden) och sen bara hängde i stugan. Förlåt för att jag inte har bloggat men internet är väldigt krångligt just so you know. Nu ska jag sola vidare, hoppas ni har det fint väder hos er också xxo<3


Panacotta


Torsdag 26 Juli

Herregud! Den där rubriken får mig att må väldigt kasst! Snart är juli slut och då är det bara augusti kvar sen är det tillbaka till skolan.. Euw! Men ändå är det en månad kvar så jag ska njuta, börjar redan i dag. Ska åka till en kamping och stannar där tills på lördag. Sen blir det direkt från kampingen till någon mat affär och handla inför min, Emmis och Bellas middag vi ska ha på lördag. Tre rätters och grejer, här snackar vi! Nu ska jag packa färdigt och sen åker vi i väg vid elva. Bloggar sen xxo<3


Tränings pass med mallan

Hej! Har precis duschat och tagit på mig jamisen nu. Har varit ute och kört ett pass med mallan även kallad Malin Johnsson men för mig blir hon aldrig något annat än malle balle eller mallan :) Nu ska göra mig något gott snask (nyttigt ofc) och kolla på film. Nice slut på den här dagen, yepp!


Som en saga

Hej! Sitter och kollar på skrek nu. Riktigt mysig film, jag älskar tecknat! Det är som att gå in i en saga verkligen. Senare ska jag eventuellt träna med Malin. Kötta!


God morgon..

Eller god middag kanske man säger nu? Ska käka frulle nu iallafall, müsli med bär till!


Back in memories

Hittade den här bilden på min mobil. Snart ett år sen den är tagen. Inte så jätte stor skillnad va? Det tycker inte jag iallafall :)


It's monday again

Hej!:) Segt som fasen idag. Låg uppe väldig länge i natt och kollade på teen choice awards. Justin var lika underbar och snygg som vanligt! Ska snart åka till pappa, vet inte hur länge ja ska vara där men det märker vi. Ha det bra puss!


This is my night

Justin Bieber!<3


Söndags godis

Mums vad jag älskar den här chokladen! Godaste ever jag lovar. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa tillbaka till sängen för film.


Söndag 22 Juli

Bild från igår.
 
Hej på er :) Söndag it is. Men vad gör de när man är ledig varje dag liksom ;) Idag går alla mina tankar och all min kärlek till Norge. Ett år sen det fruktansvärda hände ute på Utöya.
 
Jag ligger iallafall fortfarande i sängen, orkar inte göra någonting idag. Ska kolla på någon bra film nu och bara chilla. xxo <3

Nattbad med bells

Nej nej, inte alls kallt... Wiho!


Kvällens outfit


Nu drar jag

Outfit kommer senare, puss ♥

Sola sola sola

Hej:) Kom precis in nu. Så skönt att ligga ute och sola verkligen! Nu ska jag duscha och sen göra i ordning mig. Ska på fest sen hos grannen. Men jag ska nog bara käka för jag känner mig inte riktigt pepp.


Fint väder=sola hela dagen!

Hej :) Vet att jag inte bloggade något igår men hade ingen lust. Bil resan hem var förjävlig, varmt som bara den och där satt jag i mjukis byxor.. GREAT! När jag kom hem packade jag upp, duschade, käkade och sen gick jag och la mig. Men det är historia nu!
 
Idag är det lördag och solen skiner! Vaknade vid halv elva ungefär. Har käkat frulle nu och tagit på mig bikini för nu jävlar ska de solas! Det är dock inte så jätte varmt ute men det skiter jag i, solen skiner iallafall så jag tänker inte sitta inne en sån här dag.
 
 

Tidigare från igår kväll


Traskar hem i min ensamhet


Film mys med småbarnen

Det är som att vara liten i gen. Lotta på bråkmakar gatan. Wiho!:)


På väg till moster

Hej:) som ni ser på rubriken så är jag på väg till en utav mina mostrar nu. Vi ska spela kort och lite så. Hoppas ni får en rolig kväll, puss!


Mat koma

Halloj!:) Nu har jag fan ätit så att jag spricker, behöver inte äta på en vecka nu känner jag. Nu ska jag göra i ordning mig och sen åka på fotboll.


Seg morgon

Hej på er :) Jävligt seg i dag. Men är redan hos min moster för att käka brunch. Senare ska vi i väg för att kolla på fotboll. Jävligt tråkigt väder ute så det gör ju att man blir 100 gånger segare men det ska nog funka ändå :)


@Mosters crib

Hoppas ni har en fin kväll mina vänner! xxo<3


Emma pämma. Jenkis jenkan

Hej:) Har ganska nyas lämnat av Emma på tåget för nu rullar hon vidare till Strömstad i gen. Jag ska åka hem och fräscha till mig lite och sen ska vi ner till min moster och äta middag och så. Nice night!


Inväntar Emma<3


About Yesterday

Hej! Tänkte berätta lite om gårdagen. Först var det fotboll för hela slanten. Sen hem (där vi bor) och göra i ordning sig. På kvällen gick vi ut på en thailändskt restaurant och efter de drog vi vidare till cans och fortsatte. Dem tre bilderna nedan är från i går. Idag är det onsdag och jag är på väg in till stan för att möta Emma. Vi får se vad vi hittar på, uppdatera er senare puss!


Amazing food

Yepp, gött att man är 100 kg fetare nu då. Men det var det fan värt!


Kvällens outfit

Hej:) Nu sitter vi på cans och har precis gått från restaurangen nu. Sprit för fan! Skååål! ;)


Restaurant at night

Nu väntar middag med släkt och vänner. Thai mat mums!!


Dagens outfit

Tröja-Vila Shorts-New Yorker


Fotboll here we go!

Hej:) Nu sitter jag i bilen på väg till Heden för att kolla på fotboll. Senare ska vi i väg till något annat ställe och kolla på ännu mer fotboll. Dagens outfit kommer upp sen, puss!


It's because of you I Believe

Blir så jävla glad utav att bara kolla på den här killen. Finare än honom går inte att hitta. Finns inte ord för hur jävla snygg och underbar han är i mina ögon. Låt oss inte glömma hans musik, vartenda ord går rakt in i mig och jag förstår verkligen. Kan inte förstå att jag ska få se honom.. har fortfarande inte fattat det. Kärleken till dig i dag, i morgon och för alltid är det jag brinner för! Yepp jag har Bieber-fever och kommer alltid att ha =)


Dagens outfit

Halloj:) Nu sitter vi i bilen på väg. Så jag tänkte slänga upp dagens outfit åt er så länge. So here it is! Shorts-Bikbok Linne-Ginatricot Kofta-H&M


Segast i stan

Jahapp, klockan är halv och vi har fortfarande inte kommit iväg än.. så är det alltid när vi ska åka någonstans, haha! Men jag är klar iallafall och sitter bara och väntar på dem andra. Nu ska jag pussa Molle 1849320829 ggr och sen ska vi formodligen snart åka. Jiha! :)
 

New nails


God morgon ♥

Nu ska jag käka frulle och sen göra i ordning mig. Om en timme bär det av till götet. WIHO!
 

Sweet dreams

Färdig packad och trött går jag och lägger mig nu. Vi ska försöka komma i väg vid tio i morgon så jag behöver verkligen sova nu känner jag. Vet inte om jag ska ta med mig datorn till Göteborg.. vi är ju ändå borta i en vecka men jag har ju mobilen att blogga/facebooka/instagrama/twittra så jag vet inte om det är värt att släpa med sig den.. Det märks i morgon. xxo <3
 
Bild på mig och min underbara, fantastiska, otroliga vän Emma, på onsdag ska jag äntligen få träffa henne! Har inte träffat henne sen skolavslutningen. Hon jobbar i Strömstad hela sommaren och jag har haft fullt upp med mitt.. men på onsdag ska hon ta bussen till Göteborg så ska vi träffas vilket jag ser fram emot  - I love you ♥

Kärleken till min kisse


Grattis älskade Bella på födelsedagen ♥


Hemma hos mamma

Hej bloggen! Har ganska nyss kommit hem från pappa. Det har varit helt underbart där den här veckan! Nu är jag tillbaka hemma hos mamma igen. Har börjat packa ur min väska som bara ska packas ur och sen packas om igen eftersom i morgon åker vi till Göteborg för Gothia. Ska bli sjukt gött att komma dit igen, var faktiskt ganska längesen jag var där. Vet inte hur bloggandet kommer se ut men som jag har skrivit tidigare så kan ni följa mig på instagram där jag uppdaterar en hel del jjenkis är det som gäller där. Nu ska jag tvätta lite (eller lägga kläderna i tvätt korgen iallafall och hjälpa mamma lite när hon tvättar) och sen bara chilla och vänta på att klockan ska gå så att jag får gå och lägga mig. Bloggar sen ♥
 

A small fox

Hej:) Kolla vilken sötnos jag hittade när jag var på väg hem till pappa förut. Gud så söt och det konstiga va att hon/han bara satt där och kollade på mig. Trodde den skulle sticka åt helvete, men icke;) Nu blir det käk och sommarkrysset


Klassiska sol bilden

Halloj! Man får verkligen passa på att sola nu när det är fint väder, pressa pressa pressa! Vad händer sen då? Jo jag ska köra träningspass nummer två och plocka blåbär åt min farmor. Generös som jag är;) Annars vet jag inte.. Vi får se vart dagen tar mig. Bloggar sen xxo<3


Kebab pizza, nepp kebab Alexander

Hello! Kom precis in nu. Har spelar pil med family. Säger man ens "spelar pil"? men ni fattar vad jag menar. Hoppas jag :) Kebab stod på mat listan i kväll, gott som få. Nu blir det godis och film puss på det och på er<3


Dagens outfit


På väg intill stan

Outfit kommer sen! Om någon vill vara snäll och fotar den vill säga;)


Fredag 13:e

Har det hänt något med er idag eller? Med tanke på att det är fredag den 13:e.. inte för mig än så länge vill jag påpeka! Håller på att göra i ordning mig nu för ska snart åka in till stan med pappa och min lillebror. Vi ska handla massa gott inför helgen och kanske kolla i några affärer vi får se.
 

Underbar dag

Hej! Rubriken stämmer verkligen! Jag älskar dagar när man hela tiden har saker att göra, it's just amazing. Min dag började att jag vaknade tidigt som ni såg i morse. Låg kvar i sängen en stund, sen upp och käkade müsli med färska blåbär till (bilderna) sen gick jag ut på en powerwalk i en timme (bilden) när jag kom tillbaka körde jag fys. Vi ska ju göra två pass i veckan som våran tränare skriver ut på Facebook varje vecka och det här passet var mord! Så jävla jobbigt men så jävla gött när det är klart! Efter det åt jag lunch. Sen har hjälpt pappa i trädgården, eller jag körde runt på gräs klipparen och klippte samtidigt som han slet med annat, så det ska va;) Efter det så körde jag bil för första gången i mitt liv! Bra där känner jag, jag är 17 år och har aldrig kört bil.. Men någongång ska vara den första och det var idag. Efter mitt lilla glid i bilden gick jag in och duschade och nu ligger jag i min säng. Ska ner och käka middag nu sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. xxo<3


God morgon!

Shit helt crazy att jag är vaken nu, vaknade ändå för en halv timme sen! Men ändå gött att vakna lite tidigare idag för en gångs skull. Ska käka frulle nu och sen får vi se vad den här regniga dagen har att erbjuda. Världens finaste kille!


The sun goes down

Hellu:) Sittet just nu ute på altanen och sjunger med i Justins låtar som jag spelar på högsta volym på mobilen. Ska snart gå in och kolla på film och äta glass. Gud vad jag har blivit för att äta glass då.. men va fan är det sommar så är det!


I`m crazy, yepp!

Gött att det ser ut som att jag är ovigast i stan, ostretchad!

Onsdag 11 juli

Onsdag idag va? Japp det är det haha. Har så svårt att hålla ordning på dagarna nu när det är sommarlov och alla dagar ser lika dana ut. Går upp och käkar frulle, sitter vid datan, går ut och rör på mig, käkar, sitter vid datan och sitter vid datan lite till går, äter och sen går och lägger mig. Men idag har jag faktiskt varit duktig. Har redan varit ute på en powerwalk och kört lite fys på det! + duschat :)
 
Vet dock inte vad jag sa göra resten utav dagen.. vi får se! Hörs sen ♥
 

Back in my bed

Tillbaka i min barndoms säng, det är underbart! Nu ska jag kolla på någon bra film och bara chilla. Hoppas ni får en fin kväll. Puss!


Dagens outfit


Gröt kan vara bland det godaste som finns

Halloj:) Sitter vid datorn nu och kollar på film. Ska gå till affären och handla glass också tänkte jag. Vädret suger så jag blir nog innesittandes hela dagen.. Kul sommarlov!


Tisdag 10 juli

God morgon. Kändes skönt att få sova ut för första gången på en veckodag på sommarlovet. Vaknade vid elva och var klar vaken och då känner man sig verkligen utvilad. Ska strax käka frulle, gröt! Idag ska jag eventuellt åka till pappa och stanna där i några dagar. Blir mysigt! Men bloggar mera sen xxo<3


Powerwalk och massa prat

Tja!:) Kom nästan nyss in från min och Emmas powerwalk och nej vi gick inte tills nu. Vi gick i en och en halv timme sen satte vi oss på skolan och strechade (stavning) och sen bara snackade vi väldigt länge om väldigt mycket. Nu ska jag käka sallad och sen sova. Sweet dreams xxo<3


Sol dagen lång

Tja:) Tänkte skriv lite om min dag. Först var det jobb time från 10-14:30 och nu är jag äntligen klar! Härligt också att det riktiga sommarlovet startar med strålade sol, kan det bli bättre? Jo att träffa Justin och vara i LA hade inte skadat men ni fattar ;) När jag slutade gick jag direkt ut och la mig och solade, så stek men jag klagar inte. Man får verkligen passa på nu för i morgon ska de tydligen bli dåligt väder igen..-.- Nu ska jag ta på mig träningskläderna och invänta att klockan blir sju då jag ska ut och ta en powerwalk med Emma. Uppdaterar mer sen puss!


Sista dagen på jobbet, nu s-o-m-m-a-r-l-o-v!

Det här inlägget skulle kommit upp när jag slutade vid halv tre men det har strulat lite med det tekniska.. Mer om dagen skriver jag om sen!


Choklad glass

JB ice cream, mumma!


Söndag 8 juli

Hej på er :) Sov ut idag kan man säga! Dock vaknade jag inte nu utan för två timmar sen ungefär..? Men det är ändå länge. Har redan varit ute på en morgon promenad, duschat och käkat frulle. Dagens planer då? Ska eventuelt pysa mig ner till staden och kolla på fotboll men vi får se hur det blir med det. Uppdaterar mer sen puss!
 
Min turkosa tröja som jag bor i när jag bara är hemma (a)

Sweet dreams


Ice cream

Nu blir det glass framför film, vet dock inte vilken än men hittar nog någon bra. Hoppas ni har en underbar lördags kväll mina vänner!


Nytt linne

Här är linnet jag köpte, som jag även ska lägga till lite saker på en bild tänkte jag på. Kjolen jag köpte fick jag ingen bra bild på, men den är kortare fram och länge bak ni vet sån som alla har nu? Ska försöka få bild på den i morgon för nu har jag inte tålamod till det.. Har försökt i en halv timme nu men det blir helt enkelt inte bra! Så vänta tills i morgon;)


Dagens outfit

Klänning - Lindex Tights - H&m Halsband - H&m + Converse


Saturday night

Jag just nu, har precis kommit hem och hoppat i myskläderna.
 
Hej på er :) Fick med mig två plagg hem förut, en kjol och ett linne. Ska dock göra lite förändringar på linnet tänkte jag, mer om det när det är 100 % att det går att fixa. Det är ett Justin linne ofc ;)
 
I kväll ska jag inte göra någonting, ensam hemma så jag tänkte faktiskt göra en forever alone middag till mig själv, avnjuta sommarkrysset helt själv och även tröstäta något smaskigt efter maten det också helt själv.. Outfit + det jag köpte kommer upp senare. Puss puss ♥

Åker till stan

Hellu:) I morse när jag kollade uppdateringarna på mobilen så gick det plötsligt att uppdatera blogg.se appen. Happy girl! Nu ska jag åka in till stan för att kolla på ett linne som ja hittade för någon vecka sen, hoppa det finns kvar bara. Bloggar sen!


Check check..

Bloggar från mobilen och äntligen funkar det! Eller har bilden och texten kommit upp? Ja det märks när jag kollar på datorn sen ;)


Believe it, I love you ♥

 

Målar Jenkis

Idag målade vi på jobbet, jävligt kladdigt om jag får säga det själv. Även sista hel dagen avklarad idag! På måndag gör jag sista dagen och då även bara halva. Sen är det sommarlov på riktigt, så himla härligt! Som ni såg i det senaste inlägget så har jag biljetter till Justin Biebers konsert i Sverige. Är så himla lycklig så ni förstår inte ♥ Det var dels därför jag inte har bloggat den här veckan för det har varit så mycket med det nu + att jag har fixat lite inför "flytten" för jag har nämligen bestämt mig för att flytta bloggen till devote. Allting är inte klart än men jag återkommer senare om det.
 
Nu ska jag käka middag, tacos mumma! Hoppas allt är bra med er mina vänner, vi hörs =)

Justin Bieber - You are my Swaggie boy

GLÄDJEN BARA SPRUTAR!

My dream JB

Hellu :) Måndag idag och en ny vecka är i gång. Jobbade som vanligt idag och jag har börjat ränka ner och jag ser ljuset nu, snart sommarlov på riktigt! Egentligen har jag ingenting mer att skriva nu.. Var på berädd på kass uppdatering den här veckan, har en stor grej som väntar som jag kommer lägga mycket fokus på next kommande dagar. Hoppas ni mår bra iaf och sköt om er ♥
 
Min fina klass ♥

With my girls ♥

Hellu :) Kom precis hem från Bella nu. Är hur trött som helst eftersom vi inte sov så där värst mycket.. Somnade vid fyra och vaknade halv tio, great (Y) Men jag får väll gå och lägga mig tidigt i kväll istället. Vad händer idag då? Ingenting och vädret suger hårt! Regn regn regn.. blir så trött! Här får ni några bilder från gårdagen och idag.

RSS 2.0