7:e januari är det time!


Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag iprincip levde i LLA i början av sommaren då Gladiatorerna spelades in. Den 7:e januari som är en lördag kommer det att börja sändas på tv, 12 avsnitt spelades in så det kommer alltså att sändas 12 avsnitt. Ni kommer att se mig i tv skärmen då, kommer synas väldigt mycket eftersom jag var där så mycket ;) Längtar som fasen och det kommer bli så fett!

kom inte på nått bättre än det här..

Glömde bort att jag skrev att jag skulle blogga förut men det sket sig. Hade inte ork till någonting när ja kom hem från skolan, bara la mig i sängen och läste och sen drog jag på träning och avreagerade mig. Nu har jag precis käkat och ska snart gå pch lägga mig. Sov gott ♥

william shakespeare.. my boyfriend



Har historia nu och jobbar om William Shakespeares betydelse för teatern.. När jag såg uppgiften tänkte jag att det var hur lätt som helst men fan heller! Hittar ingenting om det här. Ska ta en liten rast nu och fortsätta senare. Bloggar mer när ja kommer hem sen puss ♥

natti natti ♥


Bjuder på dagens låt också, hörs i morgon puss på er ♥

kul med webben





mattenördar!


Jävlar va vi pluggade på matten idag! Vet att de lät enoriskt men ja menade det faktiskt som ja gör med allt jag skriver :)

Nu är jag hemma från skolan och ska träna lite på vad jag ska säga på redovisningen i morgon och ta nått att äta. I kväll blir det hockey Frölunda-Färjestad tagga grymt!

åker till skolan





..för att ha en lektion, känns så där jätte värt och roligt! Skriver sen när jag kommer hem pusss ♥

grym vinst!

Tjaba tjena hallå vi säger så! Nej okej.. men hej på er :) Kom hem från matchen precis och den slutade 7-2 till oss grymt skönt med vinst som alltid! Nu ska jag duscha, ta nått och äta och sätta mig och skriva lite till en redovisning som jag och några tjejer ska ha på tisdag. Hörs sen ♥


here we go!



Nu drar jag på match, grymt taggad! Hörs sen när jag kommer hem pusss ♥

säger god natt och hoppas på en roligare dag i morgon

Den här dagen har sugit hårt, hela den här jävla veckan har sugit verkligen! Pms så det har bara sprutar eld ur mina öron varje dag typ! Passar bra tills i morgon i alla fall för då är det match! Synd om motståndarna men vafan.. Inte så taggad nu så här på kvällen men det kommer nog i morgon får vi hoppas på.. Men ska slagga nu hörs i morgon innan jag åker ner till samlingen sov gott :*

nu blir det hockey


dålig uppdatering

Tja :)
Den här veckan har jag haft fullt upp med skolan och träningar så jag har inte haft tid att sitta så mycket vid datan och har verkligen inte vetat vad jag ska blogga om heller när det enda jag gör på dagarna är att plugga typ. Men i dag är det lördag vilket innebär inget plugg.. trodde jag. Men tyvärr så har jag en hel del jag måste göra innan tisdag så det är lika bra att köra i gång nu.




jag just nu

bild från veckan


Jag och Elli i skolan någon dag i veckan

sweet dreams


Bild ur arkivet ♥

älsklingen min!




plugg time

Tja :) Har precis ätit lite nudlar och nu ska jag plugga lite. I kväll blir det träning men egentligen borde jag inte träna för jag har så himla ont i halsen och är typ svullen. Men jag måste träna i kväll känner jag! Men hörs sen ♥

hetisar



love you everybody







if you take me away

Hej :) Har ätit bland det godaste som finns ikväll, det vanligaste vi har i Sverige! Någon som kan gissa eller? ;) SÅklart så pratar jag om potatis köttbullar med brunsås och självklart måste jag alltid mosa potatisen så att det ser ut som **** men det är mycket godare tycker jag. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa. I morgon har vi komma i kapp dag i skolan så datorn har jag med mig så några inlägg kommer nog upp i skolan, hörs då puss och god natt ♥



I hörlurarna just nu

måndag



Tjena! Hemma från skolan och har precis hoppat i mjukiskläderna. Ska kolla på modelljakten nu och sen bara chilla i kväll. Bloggar mera sen ♥

natti natti ♥


Förlåt för att jag typ inte har bloggat någonting idag. Men jag har inte suttit vid datan alls mycket och när jag väl har gjort det och tängt blogga så har jag inte kommit på vad jag ska skriva.

Har kollat på vem kan slå Filip och Fredrik idag för första gången och det måste jag säga att det var riktigt bra, nu vet jag exakt vad jag ska göra på söndagkvällarna mellan 20:00-22:00 hedanefter! I morgon är det måndag vilket innebär ny vecka, tycker inte ni att veckorna går jävligt fort? Snart är det fan första advent och då är det inte länge kvar till julafton.. JULAFTON liksom! Måste börja köpa julklappar också.

Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen bredvid min älskade, sov gott mina kära ♥

the most wonderful in the whole world


Rest in peace

Lasse Brandeby död

Bloggat om artikeln

Lasse Kronér: När jag var hos honom i fredags visste att det var sista gången vi ses

Skådespelaren Lasse Brandeby är död.

Han avled i natt på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg.

– Det är fruktansvärt tungt, säger nära vännen Lasse Kronér.

Klockan tre i natt ringde telefonen hos Lasse Kronér. Lasse Brandebys dotter Anna meddelade att bästa vännen har avlidit.

– Jag har bott hos Lasse i nästan tre veckor, vakat vid hans sida. Det är fruktansvärt tungt, säger Lasse Kronér.

Lasse Kronér fick inte berätta för någon om att vännen var svårt sjuk:

– Han ville ha det så. Det var jag och familjen som visste. Lasse har velat hålla detta för sig själv. Jag fick ljuga folk rakt i ansiktet när de frågade hur han mådde. Jo, det är bra, sa jag.

Sågs i fredags

Sista gången han såg sin vän, som han haft daglig kontakt med i 20 år, var i fredags.

Lasse Kronér skulle iväg på turné och vara borta i en månad.

– Jag visste att det var sista gången vi sågs. Det var fruktanvärt jobbigt att stänga dörren efter att jag kramat honom. Jag visste att det var sista gången, säger han.

Lasse Brandeby har under en längre tid varit sjuk och vistats på sjukhus. Skådespelaren, komikern och journalisten Brandeby blev mest känd som "Kurt Olsson", figuren som dök upp i lokalradion redan 1979 och utvecklades under 1980-talet såväl hos Nationalteatern i Göteborg som i föreställningar på olika scener i staden.

Allvarliga njurproblem

I somras var han med i "Fångarna på fortet", trots att han var svårt sjuk. Han lades in på sjukhus, där läkare konstaterade att han hade allvarliga njurproblem. I juli hoppade han av ”Lotta på Liseberg” och hänvisade till privata skäl. Under sommaren har han tillbringat mycket tid på sjukhus.

Lars Brandeby föddes 1945 och hade en rad yrken innan han kom in på Journalisthögskolan i Göteborg 1979 – högstadielärare, taxichaufför, besinmacksbiträde.

Han arbetade som reporter på Radio Sjuhärad, där han tillsammans med bland andra Jan Josefsson väckte både munterhet och irritation med frispråkiga intervjuer med politiker och andra makthavare.

Lasse Brandeby blev 66 år.


lekte lite med webben i morse





vinst!

Hellu :) Kom hem från matchen för väldigt längesen, men har varit med Mathilda och så följde jag även henne en bit hem så det är därför jag inte har bloggat. Matchen slutade i alla fall 2-9 till oss jävla gött med vinst!


Så här feta var vi efter matchen förut, men det förtjänade vi (a)

Nu ska jag lyssna på musik och bara chilla, får se vad som händer sen!

drar på match!



kollar på tv


Ska börja packa nu inför i morgon (då det är match) men också till ikväll för jag ska snart dra till Mathilda och slagga där tills i morgon. Uppdaterar kanske sen annars hörs vi i morgon puss på er sötnosar :*

grymt duktig!


Minns ni när han var med i talang? :)


glass med varma hallon incomming


matteprov, check!

Tja :)
kom hem från skolan för en halv timme sen typ. Har gjort lite mellis nu som jag ska trycka i mig innan jag sätter i gång och skriver en historia sak. Matteprovet är klart och jag vill aldrig mer tänka på det.. eller jo om det gick bra, men det får vi se nästa vecka! I kväll ska jag äntligen träna innebandy! Har inte tränat på en och en halv vecka pga allt helvetes plugg så idag ska jag fan svettas asso ;) Hörs sen ♥

drar till skolan för dans, idrott och sen matteprov!


WIsh me luck, de lär behövas!

pluggar!

Det är därför jag inte har bloggat någonting sen jag kom hem. Har ju matte prov i morgon så jag har inte gjort något annat sen kan jag kom förutom att plugga. Eller jo jag kollade på kanal12 förut, ni vet jag skrev ju det att jag skulle vara med på tv?! Det går i alla fall ca fem över varje timme på kanal12 värmlandskanalen alltså :) Så kolla gärna på det, men nu ska jag fortsätta plugga kanske skriver sen puss ♥

hej hopp ellinor luktar snopp


Eftersom Ellinor är så här snygg och jag inte passar på bild idag så fick min söööta vän stå för den här snygga bilden! Sitter på historia nu i alla fall och jobbar fett mycket!

tv12

Tänkte dela med mig on lite infortmation till er!
Vi hade ju en kille från Balettakademin hos oss förra veckan som jag skrev right? Vi dansade modernt med honom om det säger er någonting? *blink* Vi hade iaf dansuppvisning i fredags och det kommer att visas på tv som jag tror att jag också har skrivit va? Skit samma om jag har det nu för jag vill bara att ni ska veta det här så ingnn missar om ni skulle vilja se det! Det kommer att gå på tv12värmlandskanalen från och med i morgon och det kommer visas i en vecka så ni har god tid på er att kolla! *happy* Ni som inte har den kanalen så tänkte jag lägga upp ett klipp här nedan på när vi har en helt vanlig lektion med Markus.

Plus att det var en som filmade när vi hade dansförestälningen och den kommer eventuelt komma upp på facebook, om den gör det så lovar jag att jag ska lägga upp den här på bloggen.

så här kul har jag när jag åker buss..


Tja :)
kom hem för en halv timme sen typ, har slängt i mig lite käk och nu ska jag börja plugga. Ingen träning för mig ikväll så duktig som jag är så tänker jag ägna min kväll åt att plugga till mitt matteprov.. -.- Skriver sen!

natti natti ♥


illuminate this - Hörs i morgon ♥

jag och min kissekatt




så här pluggar jag..






så här cool är jag




Kom precis hem från skolan och har nyss hoppat i mjukis kläderna! Nu ska jag kura ner mig i sängen med godis och kolla en film innan jag sätter i gång och pluggar matte.. -.-

drar till skolan



Hörs sen jag kommer hem, enjoy you`r day :*

sweet dreams

I morgon är det skola igen! Ny vecka nya problem eller vad säger ni? I morgon har jag bara en lektion och det är matte och det är ju inte mitt starkaste ämne om man säger så.. Skulle gärna vara hemma i morgon men eftersom jag har prov på torsdag måste jag vara med på den sista genomgången inför provet. Tar inte med mig datorn till skolan i morgon så jag bloggar någongång när jag kommer hem puss på er sötnosar ♥

film



Hellu :))
har precis ätit glass med varma hallon, det var fan inte igår asso! Nu ska jag kolla på film hörs sen!

the game we do

Tjena :)
kom precis hem från matchen, behöver inte ens börja prata om den! Nu ska jag kolla på svenska hollywoodfruar och äta lite godis. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om så vi säger hej då nu puss ♥

dumpa honom


Om en halv timme ska jag se på dumpa honom, har aldrig sett den förut men många säger att den är bra så det hoppas jag på!

sova med kläderna på, check!


Jag var så himla trött igår så jag gick och la mig efter idol typ, tänke bara "vila" lite medans jag väntade på att idol skulle komma tillbaka och se vem som har åkt ut. Men istället somnar jag i sängen med kläderna på och håret uppsatt i toffs, så lyckad!

Gog morgon föresten, sovit gott? Det har jag, det har varit väldigt varmt och skönt. Vaknade vid halv elva ungefär då gick jag upp och käkade frulle och nu har jag precis kollat vem som åkte ut ur idol och det var ju Andre.. Vad tycker ni om det? Jag tror faktiskt att det var bra, visst han är jävligt snygg men han har inte en tillräckligt bra sångföst om man jämför med dem andra tyvärr..

movie


Precis kollat på film, vinterviken hette den som jag kollade på. Har sett slutet på den en gång så det var kul att se hela den här gången så att man fattade liksom.

gött med helg!

Tja :)
kom hem från skolan för en halv timme sen typ. Sitter och pumpar lite musik och äter mellis. Som jag skrev förut så ska jag inte göra någonting i helgen förutom spela match med 96-97 laget på söndag. Känns skönt för jag behöver verkligen vila ut och plugga lite eftersom jag har prov på torsdag. Hörs sen ♥


Dagens låt lätt!

chillar i skolan



Nu har vi precis haft en kort engelska lektion, innan det hade vi våran föreställning och det gick skit bra! Så jävla roligt var det verkligen, tack Marcus för en as rolig vecka! Nu sitter jag och chillar i skolan med emma, sjukt taggad för att det är fredag med men ska bara chilla den här helgen. Hörs när ja kommer hem.

dag 10

dag 1 - en låt som får mig att gråta.

dag 2 - en bild på mig idag och vad jag hade på mig.

dag 3 - vad jag skulle göra om jag fick en miljon.

dag 4 - vilken skola jag går på.

dag 5 - en bild på ett ställe jag vart på.

dag 6 - en bild på mig själv för ett år sen.

dag 7 - min favorit årstid och varför.

dag 8 - en person jag vill byta liv med för en dag - och varför.

dag 9 - någonting jag vill ha mer än nått annat just nu.

dag 10 – min favorithögtig

 

En väldigt svår fråga faktiskt.. Jag gillar typ alla högtider! Midsommar, jul, nyår, påsk, valborg ja ni vet! Men det får nog bli julen tror jag, jag menar vem älskar inte att få massa julklappar, träffa tomten och äta massa god mat!! Förövrigt är ju midsommar mysigt och skönt för att det är på sommaren och nyår är det alltid röj! *flört*

bild från valborg nått år


torsdag

Hej :)
kom hem från skolan för en timme sen typ, har precis tagit en dusch och ätit lite mellis. Ska ägna min eftermiddag åt att plugga, har nämligen matte prov på torsdag vilket jag ser fram emot (alltså nästa) I morgon ska vi ha dansuppvisning på skolan för skolans elever och lärare. En cool grej med det är att tv:n ska vara där och filma oss, sjukt coolt! Gäller att man verkligen kan allting och att det blir synkat och bra (y) Nu ska jag plugga som sagt, vi hörs sen!


you came..right


dag 9

dag 1 - en låt som får mig att gråta.

dag 2 - en bild på mig idag och vad jag hade på mig.

dag 3 - vad jag skulle göra om jag fick en miljon.

dag 4 - vilken skola jag går på.

dag 5 - en bild på ett ställe jag vart på.

dag 6 - en bild på mig själv för ett år sen.

dag 7 - min favorit årstid och varför.

dag 8 - en person jag vill byta liv med för en dag - och varför.

dag 9 – någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

dag 10 – min favorithögtig

 

En iphone fyra, utan tvekan! Det behöver inte vara 4S utan det kan vara den "gamla" fyran också! 


vi chillar on the historia


dag 8

dag 1 - en låt som får mig att gråta.

dag 2 - en bild på mig idag och vad jag hade på mig.

dag 3 - vad jag skulle göra om jag fick en miljon.

dag 4 - vilken skola jag går på.

dag 5 - en bild på ett ställe jag vart på.

dag 6 - en bild på mig själv för ett år sen.

dag 7 - min favorit årstid och varför.

dag 8 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

dag 9 – någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

dag 10 – min favorithögtig

 

Alltså jag har ingen aning verkligen! Skulle nog kunna tänka mig att typ testa hur Lady Gaga lever en vanlig dag i hennes liv, eller typ Justin Bieber, Rihanna, AnnaLynn McCord Shakira, Matt Lanter.. typ alla kända nästan xd Men om jag måste välja någon så skulle det nog bli AnnaLynn McCord! För er som inte vet vem det är så spelar hon Naomi i serien 90210. Varför jag skulle vilja byta liv med henne, ja du hmm.. dels för att hon är känd? Hur är en "vanlig" dag på stan telexempel och dessutom hon är ju så otroligt fin och sexig vem skulle inte vilja se ut som henne liksom? *blink*


lång dag!

Hej :)
kom precis hem från skolan, anledningen till att jag är hemma så sent är för att vi hade en sak som heter rådstugan idag.. det är typ som utvecklingsamtal. Lärarna sitter i ett rum så får man gå in med förälder och prata hur man ligger till typ. Nu ska jag tvätta bort mitt smink, dra på mig mjukiskläder och sen ska jag äta för jag inte på flera timmar och ingenting efter dansen och det är inte okej alltså! Hörs sen ♥

så här jobbar vi på historian



dag 7

dag 1 - en låt som får mig att gråta.

dag 2 - en bild på mig idag och vad jag hade på mig.

dag 3 - vad jag skulle göra om jag fick en miljon.

dag 4 - vilken skola jag går på.

dag 5 - en bild på ett ställe jag vart på.

dag 6 - en bild på mig själv för ett år sen.

dag 7 – min favorit årstid och varför.

dag 8 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

dag 9 – någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

dag 10 – min favorithögtig

 

Det känns som alla skulle skriva sommaren på det här påståendet, eller många i alla fall. Jag satt ett tag och funderade och tänkte på massa bra saker om vintern, hösten och våren och speciellt våren eftersom jag fyller år då. Men sommaren tar över för mycket! Solen skiner (om vi man har tur) man blir brun, man kan vara ute i bara shorts och linne, äter massa god glass och vattenmelon, kan fika utomhus, umgås mycket med vänner, kan ta fina bilder, vara uppe länge eftersom det är sommarlov.. ja det ni fattar vad jag menar! Så självklart väljer jag sommaren som bärsta årstid!

Här är några bilder från sommaren 2011


försova sig.. -.-

När man verkligen inte får försova sig så gör man det, eller jag gör i alla fall det! Och den här veckan är det en kille som heter Marcus som är från balettakademin från Göteborg som är på vår skola och har hand om oss danselever den här veckan på våra danspass och jag såg verkligen fram emot att få köra i gång med dansen idag men det får vänta tills i morgon för då ska jag inte försova mig! Vaknade halv nio så jag hoppas att jag ändå kommer kunna sova i kväll. Nu ska jag kolla på 90210 och äta popcorn.


nu tar jag natten

Har kollat på EMA nu ett tag men jag känner att jag ska gå och lägga mig nu för i morgon är det time for school again! Skriver kanske någongång i skolan annars gör jag det när jag kommer hem puss och god natt

snart ska vi gifta oss





pluttisen :*

innebandy och mat typ?

Hej :) har varit och handlat mat nu. När jag kom hem från matchen förut orkade jag inte vara hemma när dem andra skulle åka och handla så jag åkte med. Matchen slutade iaf 2-4. Kan inte riktigt skriva något om matchen det känns väldigt lame just nu tyvärr :( Men nu ska jag hjälpa mamma med maten för ja e vrålhungrig.. som ja alltid e *fniss* Men skriver sen någongång ♥

dag 6

dag 1 - en låt som får mig att gråta.

dag 2 - en bild på mig idag och vad jag hade på mig.

dag 3 - vad jag skulle göra om jag fick en miljon.

dag 4 - vilken skola jag går på.

dag 5 - en bild på ett ställe jag vart på.

dag 6 – en bild på mig själv för ett år sen.

dag 7 – min favorit årstid och varför.

dag 8 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

dag 9 – någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

dag 10 – min favorithögtig

 


Den här bilden är dagen den 5:e november 2010 på morgonen då jag skulle åka till Göteborg och shoppa med mattes syrra och pappa. Så den är nästan exakt ett år gammal.. Vad tycker ni? Är det jätte olikt? Det tycker nog inte jag och det värsta är att det känns som att den här bilden togs för 3-4 månader sen kanske men det är ändå ett helt år. Helt sjukt vad fort tiden går! Kan dock inte fatta vad jag hade på mig? Det är nog det största som har färändrats.. min klädstil.

taggar för match!


Skriver när ja kommer hem från matchen sen för nu taggar vi!

uppe med tuppen

Tja :)
slaggade ju hos mathilda idag, kom hem vid halv tio typ och nu sitter jag och kollar på alla vi barn i bullerbyn och såklart tänker på våran Magnus kahnberg! ♥ För er som inte vet vad som har hänt så fick Magnus igår en smäll mot huvudet och fick föras medvetslös till sjukhuset. Nu under omständigheterna så mår han rätt okej.

Hoppas Sebastian Karlsson får ett riktigt jävla långt straff den idioten! (Han som medvetet körde upp axeln på Kagnberg)



Krya på dig Magnus! ♥

ska slagga hos matte

I morgon är det ännu mer innebandy, sjukt taggad! Ska gå till mathilda snart för jag ska nämligen slagga hos henne som ni ser på rubriken. Bloggar kanske något mer sen annars hörs vi i morgon pusss på er ♥

dag 5

dag 1 - en låt som får mig att gråta.

dag 2 - en bild på mig idag och vad jag hade på mig.

dag 3 - vad jag skulle göra om jag fick en miljon.

dag 4 - vilken skola jag går på.

dag 5 – en bild på ett ställe jag vart på.

dag 6 – en bild på mig själv för ett år sen.

dag 7 – min favorit årstid och varför.

dag 8 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

dag 9 – någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

dag 10 – min favorithögtid

 

Den första bilden är på mig och den andra är på mig och min kusin Rebecca, jag är till vänster och hon till höger. Det här är när vi var i Turkiet med hela mammas släkt 2008. Ett sånt jävla tjockt minne som jag alltid kommer att bära med mig så himla roligt och så varmt, god mat och fett snygga killar ;) Om jag fick chansen så skulle jag inte tveka en sekund att pka dit igen!


never mind

Hej :)
matchen är glömd haha.. känner att det lika gärna kunde sluta i blodbad!

Sitter och kollar på hockey nu bara för att ja väntar på att frölunda matchen ska börja, men den börjar inte för ens halv sju men jag ska ändå bara chilla idag så kan lika gärna kolla på hockey redan nu. Har precis käkat lite mat också, en liten lättare måltid eftersom till middag sen blir det lax och så jävlar ska jag äta som en häst! (a) Men hoppas ni får en mysig lördagskväll ♥


bara för att ja längtar till gladiatorerna börjar sändas på tv

drar på match!


Hörs sen när jag kommer hem! Pusss ♥

nu blir det eva och adam

Bloggar kanske något innan vi åker ner till samlingen i morgon annars så skriver jag när jag kommer hem i morgon pusss på er och sov så gott

@matthews

Slaggar at matthews crib today! Just nu sitter vi vid en varsin dator, jag bloggar och mathilda läser bloggar. Sen ska vi kolla på eva och adam eftersom M inte har sett det på åtta år typ *flört* Sen ska vi även käka något gott från pizzan, får se om jag vill vara nyttig eller om jag ska feta mig med kebab eller pizza.. I morgon är det match med 96-97 laget, gryymt taggad! Men har inget mer att skriva nu så vi hörs sen helt enkelt ♥


en bild från i somras

dag 4

dag 1 - en låt som får mig att gråta.

dag 2 - en bild på mig idag och vad jag hade på mig.

dag 3 - vad jag skulle göra om jag fick en miljon.

dag 4 – vilken skola jag går på.

dag 5 – en bild på ett ställe jag vart på.

dag 6 – en bild på mig själv för ett år sen.

dag 7 – min favorit årstid och varför.

dag 8 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

dag 9 – någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

dag 10 – min favorithögtid

 

Jag går på Folkuniversitetet, som ligger på Orrholmen i Karlstad om det säger er någonting? Där läser jag i all fall dans, vi har sju dans pass i veckan + idrott så är väldigt ansträngande både fysiskt och psykiskt. Men jag trivs skit bra på skolan och i min klass så det funkar jätte bra! Eftersom det inte är en sån stor skola så blir det som en väldigt stor familj, alla känner alla och lärarna är hur bra som helst! Något jag verkligen skulle rekomendera för er tjejer och killar som gillar mycket ös och hela tiden nya och roliga utmaningar ;)

Dem 2 första bilderna är i från våran dansuppvisning i Betlehemskyrkan och den sista är vårat skolfoto som kommer komma i den nya gymnasiekatalogen!


webb kul






Jag är som jag är ;)

lukten av ny bakade bullar

Hej :)
bra jennifet att du vaknade någolunda tid idag! Vaknade utav att det luktade bullar, ni vet nybakade bullar som luktar så otroligt gott. Ska käka frulle nu och sen ska jag lätt ata typ 100 st.. Ska även kolla på robinson för ja missade det igår som jag alltid gör när jag tränar. Men vi hörs sen


så himla charmig

god natt lovers




dag 3

dag 1 - en låt som får mig att gråta.

dag 2 - en bild på mig idag och vad jag hade på mig.

dag 3 – vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

dag 4 – vilken skola jag går på.

dag 5 – en bild på ett ställe jag vart på.

dag 6 – en bild på mig själv för ett år sen.

dag 7 – min favorit årstid och varför.

dag 8 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

dag 9 – någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

dag 10 – min favorithögtid

 

Allting i mitt liv haldlar om pengar just nu känner jag. Så om jag skulle få en miljon så skulle jag handla kläder, skor, smink, ny mobil, en resa, en tv, en kamera, hårgrejer, innebandyklubba behöver jag fortsätta? :) Ni förstår att ja vill la ha allting!


torsdag

När jag vaknade i morse så kollade jag direkt på 90210 och nu sitter jag och kollar på svenska hjärtan. Vet inte vad jag ska skriva mer men? I kväll blir det träning och det ska bli gött för ja har bara legat inne hela dagen. Skriver sen någongång ♥

sov sött ♥


Nu är det snart dags att börja lyssna på julmusik, men jag är inte som alla andra så jag börjar redan nu ;) Dröm sött ♥

tv kväll

Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig, sen blir det bonde söker fru, sen berg flyttar in, sen kalla fakta! (Ska kolla på kalla fakta bara för att det är om en intressant sak den här veckan) Hoppas ni får en mysig kväll så skriver jag sen innan jag ska sova.


shoppingen


tights


trosor


linne


faondation


Om ni undrar vart något är köpt eller hur mycket det kostade så är det bara att fråga! Ber ännu en gång om ursäkt för att bilderna är snea :(

dag 2





dag 1 - en låt som får mig att gråta.

dag 2 - en bild på mig idag och vad jag hade på mig.

dag 3 – vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

dag 4 – vilken skola jag går på.

dag 5 – en bild på ett ställe jag vart på.

dag 6 – en bild på mig själv för ett år sen.

dag 7 – min favorit årstid och varför.

dag 8 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

dag 9 – någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

dag 10 – min favorithögtid


hemma nu



Shoppade först och sen hängde vi på waynes! Nu ska jag käka någonting, har inte ätit någon riktig mat på hela dagen herregud inte konstigt att ja är hungrig! Det kan köpte kommer upp sen + dagens outfit. Hörs sen ♥

(Vet inte varför endel bilder inte går att vända rätt, ber om ursäkt för det men som sagt så vet jag inte varför och kan tyvärr inte göra någonting åt det)

shopping shopping shopping!


Bättre outfit bilder kommer upp sen när jag kommer hem för nu måste jag rusa till bussen. Ha en fin dag så hörs vi sen ♥

god morgon ♥


Sitter och kollar på efter tio.. haha vilket liv jag har! Tar bussen in till stan halv två så jag har mycket tid på mig att göra i ordning mig. Funderar på vad jag ska ha på mig.. tror jag ska ta nått nytt som jag fick i söndags. Men dagens outfit kommer upp sen så ni får se :)

sweet dreams

Har precis käkat och kollat på fotboll. Nu ska jag kolla på film och sen ska jag sova. I morgon blir det stan med mina babes emma och elli, ska shoppa och de ska bli hur nice som helst har inte shoppat på skit länge! Tänkte kolla efter jeans men nu fick jag ju två par jeans av min moster (ni vet kläderna ja fick i söndags?) så det känns jätte ovärt att köpa jeans i morgon.. det är ändå ganska dyrt. Men vi får se vad jag hittar och om jag ens hittar nått :) Men jag bloggar i morgon innan jag åker in till stan iaf. Sov gott pussar jenkis ♥


jag och emma när vi var på ramp i torsdags

drar och svettas lite

Grymt taggad på innebandy nu! Känns som ja inte har tränat på jätte länge, dock tränade jag förra tisdan men i alla fall.. Ska bli gött att få svettas och kötta lite nu. Skriver sen när jag kommer hem



angående videoblogg

Asså jag har försökt och försökt att göra en videoblogg men jag vet verkligen inte vad jag ska säga! Jag bara fjantar mig! Om ni vill att jag ska göra det så får ni jätte gärna komma med förlag om vad jag ska prata om..


Den här är liksom inte okej

dag 1

dag 1 - en låt som får mig att gråta.

dag 2 - en bild på mig idag och vad jag hade på mig.

dag 3 – vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

dag 4 – vilken skola jag går på.

dag 5 – en bild på ett ställe jag vart på.

dag 6 – en bild på mig själv för ett år sen.

dag 7 – min favorit årstid och varför.

dag 8 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

dag 9 – någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

dag 10 – min favorithögtid

 


gött att vakna nu -.-

Shit hur trött får man bli på en skala?
Idag har jag en rolig dag framför mig.. ska städa mitt rum. Det ser nämligen ut som att någon har släppt en bomb här inne. Och jag hatar att ha stökigt i mitt rum, ja får panik! Ska äta lunch nu och sen ska jag sätta i gång med städningen. Vi hörs sen ♥

med ett léende på läpparna


Säger jag god natt nu!
Hamnade av en slump inne på det här klippet och de går ju inte annat än att bara skratta och älska den här killen!

RSS 2.0