webb kul








Kvällens outfit


Lördag

Hej! Kom hem till mamma för en timme sen typ. Hållet på att städa lite smått och bestämma vad jag ska ha på mig i kväll då mina brudar kommer hit och vi ska käka lite och kolla på sista gladiatorerna tillsammans, it's gonna be awesome!

Bilden får bli på Molle som var så här glad över att ja kom hem igen


Underbara du


Fredag mina vänner

Tja!:) Idag är det fredag mina vänner vilket är så skönt! I skolan så hade vi dans och sen drog jag och några i klassen och käkade och sen tog jag bussen hem. När jag kom hem så chillade jag bara och nu har jag precis kommit till pappa, stannar här tills i morgon då jag ska sova över med jemi tills på söndag och på söndag igen åker jag tillbaka till pappa och blir firad.

Just nu sitter jag och kollar på när jeppe spelar cod (som han tvingar mig att göra) därav den här bilden, haha!


Justin Bieber kärlek

Hej!:) Ligger i sängen och ska sova nu, hur trött som helst! Har varit en underbar dag! Jag älskar er alla<3 Den här dagen som många andra får sluta med en bild på Justin, här ser ni han gillar oss svenskar;) Sov gott puss!


Födelsedagsmiddag

Precis ätit middag och nu sitter jag och kollar på biggest loser sverige. Det är ju final idag och det är sjukt hur mycket dem går ner i vikt, de e gav häftigt asså!


Min dag, I'm seventeen

Hej kompisar!:) Kom precis hem efter en grym dag! Först skolan, helt okej dag och den blev mycket bättre när jag får presenter av mina kära kompisar. Kärlek till er<3 Efter skolan drog jag och Emma till Waynes och blev fast där i två timmar och bara snackade skit och åt lite go saker. Efter det mötte jag upp pappa så gick vi till stadium och där köpte jag ett par vita låga Converse, gah älskar dem! I kväll ska jag äta god mat och bara ta det lugnt hemma, blir ingen träning för min del dock.. Bloggar sen puss!


Fikar med Emma på Waynes

 

 


Arbete i skolan

Håller just nu på att spela in en film till historian, 80:tal är temat som ni kanske ser?.. Dagens outfit kände ja på den här bilden!:)


Tack tjejer, gosigaste i stan!


17 år, wiho!

God morgon!:) Nu ska jag gå till bussen. Idag har vi så kallad "komma i kapp dag" på skolan vilket är chill för jag har typ ingenting att göra, ska bara sitta och chilla hela dagen på min födelsedag! Juste de e det nog ingen som har missat, hihi (a)


Sweet dreams

Och i morgon fyller jag 17, fan så ballt!

Snyggingen på bild!


Försova sig äger verkligen..

Fick stressa som fasen så nu kommer jag BARA en timme försent!


tisdag kväll




God kväll på er och förlåt för inte så bra uppdatering idag. Känner att ja börjar dem flesta utav mina inlägg så.. känns bra (y) Men idag är det ingen vanlig dag för idag fyller nämligen min kära mamma år grattis till henne ännu en gång ♥ Kom precis hem från träningen iaf, bra tryck och fart! Ska hoppa och sova nu är svin trött! Btw har ni sett att boyfriend har kommit ut på spotify nu? Om inte så gå in där och lyssna på den som jag har skrivit "gah så grym" och ja lovar den rockar fan! Kärlek till JB och till er alla puss ♥

Hänger med frugan och lyssnar på boyfriend


Off to school


måndag kväll


bjuder på den

Hej på er:) Hoppas allt är bra! Jag mår prima och låten boyfriend har spelats hela dagen i mina hörlurar, gah den e så grym!

Ska göra lite käk nu hade jag tänkt, är inte ens hungrig vilket är knepigt för jag har inte ätit någonting idag typ? Lite kräm i morse, två potatisar och en biff i skolan annars brukar jag ju äta en fet frulle, mycket i skolan, mellis när jag kommer hem och middag sen på kvällen men inte idag inte! Får se vad jag orkar göra nu.. kommer säkert sluta med nudlar eller något annat äckligt!

Engelska lektion


Skolan nästa


redan lyssnat 100 gånger minst!


Det första jag gjorde när jag vaknade för en timme sen var att kasta mig över telefonen och lyssna på låten. Nu har den gått på repit sen dess, kanske ska tänka på att käka frulle och göra mig i ordning..? Yepp så får de bli, men headsetet ska jag inte ta ur mina öron än inte! JB ♥

7 hours

Nu räknar vi ner på riktigt, sju timmar kvar tills boyfriend släpps! God natt på er och hoppas ni också kommer drömma om Justin i natt för de kan ja garantera att ja kommer göra! Swag!


Gjort mig förtjänt av den här


happy girl

Hej på er :) En grymt glad brud här! Förkyldningen är nästan borta och jag kom nyss hem från våran andra kvalserie match som vi vann med 15-1 hur gött som helst! Ska hoppa in i duschen nu och sen bara dega hela dagen.. eller märkte visst att klockan redan är sex så vi säger kvällen istället ;) Vädret är på topp också och i natt ställde man ju om klockan till sommartid vilket är en grymt bevis på att det snart är sommar! Bloggar sen puss ♥


härlig sommarbild

Lite ändringar

Jag har ändrat lite i min blogg som ni kanske ser, om inte så uppdatera sidan bara så ska det funka! Sen väldigt länge tillbaka har jag varit helt kär i Justin Bieber (som ni kanske har märkt) så jag tänkte på det förut att jag lägga in en bild på honom i min header. Har även lagt till lite i min "fakta ruta/text" även det såklart om Justin. I hope you all like it ♥

Har precis kollat på Gladiatorerna och nästa vecka är det final, shit va fort det har gått! Kan inte fatta det, känns jätte tråkigt :( Men nu ska vi inte deppa inte, utan istället ska jag tagga inför en fortsatt myskväll framför tv:n. Puss


on monday - it`s on!


Glass time

Solen skiner, glajorna är på, glassen är nyköpt nu kör vi lördag!


Dagens outfit


drar och kollar på innebandy



Outfit bild kommer senare, hoppas ni får en underbar dag i solen! Puss ♥

Inviger grillen

Första grillningen i kväll, det känns att sommaren är på väg och på söndag ska man ställa om klockan till sommartid också. Älskart!


Barn mässan

Idag är det ju fredag så vi slutade 11:20 som vanligt. Efter det åkte några i klassen och åt sen bestämde jag, Emma och Jennie att vi skulle åka till tingvalla hallarna där barn mässan. Vi lyssnade tex på när några utav familjerna i från tv programmet familjen annorlunda om ni känner igen det pratade. Mycket roligt! Plus att Jennie fick ta kort med den snygga radioapan kallad även Jennies mamma ;)


Underbar dag!

Sol vind och vatten höga berg och djupa hav. Nej okej haha, underbart väder idag!


Water inside

Men hallå? Att vakna klockan sex självmant är inte normalt! Ska iaf åka till skolan sen, eller om två timmar så jag vet inte vad jag ska göra nu men jag hittar nog på något. Idag är det fredag också gött mos verkligen! Fast för mig har det varit helg varje dag den här veckan eftersom ja inte har gått upp tidigt. Puss på er kompisar!


Börjar bli människa igen!


Gott och bladat

Tänkte uppdatera er lite nu. Är fortfarande sjuk och därför hemma från skolan. Feber har ja haft hela dagen men nu på kvällen känner jag att den börjar släppa vilket är så skönt! Ligger i soffan just nu och kollar på Frölunda-Brynäs som just nu står 3-1 inför sista perioden. Anledningen till att jag inte har bloggat är dels för att ja inte har orkat, har varit som ett levande lik idag men även att det inte finns något att skriva när man bara ligger och inte gör någonting! Hoppas ni har haft en härlig dag i solen iaf sköt om er puss<3

Lägger upp en bild på den finaste Justin Bieber.


The lion king

Ligger fortfarande i sängen och mår jätte dåligt, film får mig att må bättre just nu. Just nu är det lejon kungen son gäller.


Min mat inom dem närmsta dagarna


Off fokus

Ber till gud att ja mår bättre i morgon! Kan man be även fast man inte tror på gud? Jaja vi får väll se om han uppfyller min önskan iaf.

Ska försöka sova nu, kommer säkert inte gå bra eftersom ja hostar som satan och vaknar hela tiden utav att antingen jeppe hostar eller mamma.. Ser SÅ fram emot den här natten känner jag^


Kvällens räddning!


Sjukling

Har legat vaken väldigt mycket i natt och hostat men kände ändå i morse att ja kunde gå till skolan. Nu mår jag piss! Skulle gå från orrholmen till stan förut för att ta bussen hem och trodde seriöst ja skulle dö. Det gjorde så ont i mitt bröst och halsen ska vi inte ens snacka om!

Är så sur/ledsen också för att idag har vi våran första kvalmatch som jag inte kommer kunna vara med på nu.. försökte verkligen att inte känna efter men när jag inte ens kan gå så är det dumt att riskera något även fast jag vill vara med och spela SÅ HÄR MYCKET! Ska ta och gömma huvudet under kudden nu.


Svenska lektion och försöker få tillbaka min röst


Ny vecka, nu kör vi!


Sweet dreams

Ny bäddad säng, love!


Kvällsfika


Wonderful weather


Dear friend

Så himla fint väder ute så jag bestämde mig för att gå ut lite och märkte att mina gosiga katter var ute så jag tog lite kort på dem. Sen ska jag göra lite plugg hade jag tänkt, tex en idrottsuppgift. Skit tråkigt men det måste göras!


fyfan va häftigt!


Yesterday

Igår på gladiatorerna när det var dags för gatloppet så märkte jag en cool sak som är på bilden nedanför. Hero pekade på mig och Mathilda (fattar ni vad vi skrek) och när jag såg det igår så kom jag verkligen ihåg att han gjorde så mot oss. Tänkte inte att det skulle vara med på tv men det var det :)


Kvällsmat och film

Nyss kollat på gladiatorerna och nu ska jag kolla på bröllopsfotografen, mysig lördag!


Pink lady


Lördag

Hej på er :) Sitter i sängen och kollar på big brother just nu. Är hur trött som helst och har ont i huvudet så det blir inte många knop gjorda idag inte.

Bjuder även på en jävligt konstig bild som jag tog på Molle förut haha, undra hur mycket han har stretchat egentligen..


Kvällens outfit


Nu kör vi!


Rullar in mot stan igen

Hej :) Som ni ser på rubriken så sitter jag på bussen nu. Ska först möta upp Emma och sen ska vi gå på en musikal på operan sen får vi se vart kvällen tar oss. Hoppas ni får en underbar kväll puss på er <3


Tio dagar kvar!

Om tio dagar smäller det! Justins nya album "boyfriend" kommer ut då! Fatta va fett det kommer vara. Kärlek <3

 


On my way home


Drar på träning!

Trött som satan och har ont i halsen men träningen får gå ändå.. Bara en träning kvar tills första kval matchen så nu kör vi.


Time 4 school


leverans på kakor


Hej på er:) Ska sticka iväg till farmor en snabbis och lämna hennes kakor som hon beställde. Sen när jag kommer hem igen ska jag bara chilla framför tv:n. Hoppas på något riktigt gott till middag för jag är jätte hungrig.. skräll mamma jag vet.. Bloggar sen puss♥

Nya bästa vän


Skolan väntar, ciao!

Förlåt för ofokus, men tog den i stress förut!


Sweet dreams


frölunda ♥

image description
Vinst med 2-1 mot Brynäs i den andra kvartsfinalen. Har även pluggat hela eftermiddan därav ingen uppdatering, har inte funnits så mycket att skriva om framförallt ingenting roligt så jag kände att jag skippade det. Nu ska jag sova puss

Tisdag


god natt ♥

Är hur trött som helst så tänkte faktiskt gå och lägga mig nu. Blev på så bra humör förut när jag kollade vädret på min mobil och såg att det ska bli jätte bra väder även i morgon. Åh vad jag älskar när våren kommer! Vet inte vad jag ska skriva mer nu så god natt får blir det bästa nu puss på er ♥


för nästan exakt ett år sen, vad säger ni har jag förändrats mycket?

Dagens outfit

Längesen det här så jag slänger upp en dagens outfit till er.


Första klassen för säsongen!


Biblioteket

Hej! Kul att sitta inne på biblioteket på engelska lektioner när solen skiner ute och det är 26+ känner jag.. Bara att stå ut en timme till, great!

Jag och Enma gör vårt bästa för att det ska vara så roligt som möjligt som ni ser på bilden


Älskar livet och vädret!


matte lektion




grymt skön låt


Hell ye!

Hej! I morgon ska det vara 14+ grader fatta va s0ft! Var och rotade bland mina sommar kläder förut för ja tänkte ha shorts och tights under det i morgon nämligen. När jag provar två utav jeans shortsen ja hade i somras som dessutom satt väldigt tight och bra märker jag att dem inte alls sitter på samma sätt som i somras. Det är fan nästan en decimeter från midjan till byxorna (om ni fattar vad jag menar) ja vad ska man säga tack dansen och beach 2012 here I come!


gott och blandat

Hej på er :) Förlåt för den dåliga uppdateringen idag har ingen bra förklarging till att jag inte har boggat men vill bara skriva sorry innan ni börjar whina om det. Låter säkert som att jag är på skit dåligt humör, men det är jag inte! Lite nere för att Frölunda förlorade sin första match idag i slutspelet menmen.. Ska snart dra på en ansiktsmask och om en timme blir det big brother. I morgon är det måndag igen, herregud det känns som att det var två dagar sen jag skrev det sist men det var ändå en hel vecka sen, det går så otroligt fort! Hinner fan inte med känner jag.. haha!


kryddar inlägget med en bild från i slutet av sommaren

18 dagar kvar..

tills min födelsedag! 17 jävla år blir jag, ett år kvar till 18! Överst på min önskelista är Justin Biebers parfym Someday och ett par låga vita Converse.



God natt lördag!

Är trött som fan nu och det ska bli skönt att sova. I morgon ska jag sova ut länge, helst hela dagen känner jag nu om jag ska orka med veckan som kommer.

Bieber fick stå för bilden ikväll, man kan aldrig få för mycket utav honom! Det räcker med att kolla på honom så blir man glad och helt sold. Så om ni känner er lite nere någon dag tycker jag att ni ska kolla på världens finaste kille Justin Bieber så blir ni garanterat på bättre humör! Sweet dreams <3


Vad tycker ni? Rätt eller fel?


Rensar hos pappa

Bestämde mig för att kolla igenom mina hyllor hos pappa. Shit va tiden går fort och vad mycket man glömmer. Hittade även en sparbössa med 171 kronor i, inte helt fel!


zero ten

Hej :) Kom hem från matchen för typ två timmar sen, men jag var så hungrig så jag ställde mig och lagade mat och sen fastnade jag i soffan framför skidorna. Matchen blev iaf vinst med 0-10 därav rubriken, riktigt filurig kan jag allt vara i bland. Nu ska jag bara chilla lite och invänta mello i kväll. Ska ni kolla eller? Eftersom Gladiatorerna inte går i kväll så bestämde jag mig för att kolla på melodifestivalen. Ha en fortsatt bra dag puss ♥

Nu match!


flickan hela dagen


Kan du ta och komma till skolan någongång eller? Dock gillar jag dig ändå..

övertrött



Sitter i brorsans rum därav färjestad flaggan, ska riva ner den snart hade jag tänkt


Som ni ser på bilderna ovan så är det snart dags för mig att gå och lägga mig. Det har varit en lång vecka och det är så skönt att det är helg! Får dock inte sova ut i morgon eftersom jag ska spela match, samling 11 vilket känns jätte skönt nu.. eller inte! Men istället för att sitta här och sura över det ska jag gå och lägga mig så att jag är pigg tills i morgon och jag får ju faktiskt sova hur länge ja vill på söndag puss på det och på er, god natt kära läsare ♥

Åker till pappa

Tjenis! Ska snart åka till pappa. Ska ses där hela helgen så det blir nice. I morgon ska jag spela match med 96:orna annars vet jag inte vad jag ska göra i helgen faktiskt. Umgås med pappa och kanske passa på att göra lite matte.. matte på en helg, inte okej skärpning känner jag!


Fredag morgon

God morgon på er! Sitter just nu på bussen och lyssnar på musik och försöker sova lite vilket går sådär skit bra.. Fredag som sagt vilket innebär två lektioner och det är dans därav är one piecen på idag. Hoppas ni får en bra fredag allesammans puss!


God natt torsdag!

Pussar Justin och mig


Jävla snö!

Var ändå på rätt bra humör i morse när jag vaknade, rätt så pigg och det är torsdag vilket innebär två dagar kvar till helg. Men det ändrades väldigt fort när jag gick till bussen och märker att det ligger en decimeter snö på backen! Va fan händer? Igår gick jag med skinnjacka och solbrillor, idag fick vinterjackan åka på igen! Åh hatar livet eller nej hatar snö!


Åker till skolan


onsdag kväll

Hej på er :) Sitter i min säng och har precis kollat på sveriges mästerkock. Gillar det programmet starkt asså! Det är så mysigt och dem gör så mycket gott så att man bara vill äta äta äta, en jävla tur att jag åt tacos innan så att jag var proppmätt när dem väl gjorde maten ;) Ska göra i ordning mig nu och sen ska jag läsa igenom hlr (hjärt och lung räddning) som jag ska ha prov på i morgon. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll det som är kvar av den iaf så bloggar jag i morgon puss ♥


min kärlek

Mellanmål


Rullar in mot skolan

Försov mig rätt ordentligt idag, hatar verkligen att försona mig! Nu ska jag iaf åka in till skolan för att gå på dem två sista lektionerna som är dans. Bloggar sen puss


Tack tisdag

Sjukt trött! Har längtat efter att få lägga mig i sängen sedan ja klev ur den i morse.. Har inte gjort något speciellt idag, var i skolan sen hem och chillade efter det drog jag på träning och sen käkade jag ungefär så roligt har ja haft idag :) Nu måste jag verkligen sova i morgon är det uppstigning vid sex, yes älskar mitt liv!


Lunchkonsert i skolan


Häng over till skolan!


lång och seg dag!


Hej på er :) Orkade verkligen inte vara seriös på bild just nu.. Är hur trött som helst, måndagar är en helvetes dag i skolan bara massa tråkiga ämnen! Har tagit på mig myskläder nu och min älskade halsduk och ska strax tvätta bort sminket. Sen ska jag ägna min kväll åt att plugga. Super duper kul verkligen^^

Drar till skolan


Ny vecka, here we go

Gäsp! God morgon på er! Vill bara ligga kvar i sängen och somna om men det går ju inte tyvärr:( Hörde också att det är jätte många gymnasie som har studiedag idag, känns sådär skit gött att höra när man vet att man själv måste upp jätte tidigt..


Big brother och kvällsmacka


därför gillar jag söndagar



Det är så gött att bara ligga och slappa och för en gångs skull att det känns okej också för den delen. Alla andra dagar när man degar bort halva dagarna mår man bara dåligt men när man vet att det är söndag så känns det ändå okej och det tackar jag för. Förr var det alltid så att jag hatade söndagar men nu har jag ändrat uppfattning, gillar söndagar men absolut inte mer än fredagar och lördag såklart!

go vinst!


4-3 slutade matchen till oss! Grymt brudar, nu taggar vi för kvalet! Ska hoppa in i duschen och sen käka. Hade tänkt att göra lite söndagssysslor också efter det + skolarbete. I morgon är det back to reality som gäller, fyfan va tråkigt! Skulle gärna ha lov en vecka till.. eller två.

Nu kör vi!


God morgon tråkiga söndag

Hej :) vaknade för en halv timme sen typ. Har precis packat mina grejer till innebandyn. Match sen, tagga! Blir inte lika roligt efter matchen då jag måste ta itu med lite läxor.. Kul att skolan börjar i morgon känner jag. Aja bloggar mera sen puss


Sweet dreams

Bild från när vi fotade här om dagen.


Kär, på riktigt


lördag

Hej på er :) Idag är det lördag och solen skiner. Har precis varit ute och promenerat lite (vilket är ett måste i det här vädret) snart ska jag käka och sen kolla på hockey. I kväll blir der Gladiatorerna och massa gott! Eftersom jag har match i morgon blir det inte så livat i kväll, är sjuk också så det är inte värt att dra ut i kväll och sen inte kunna vara med i morgon så jag får nöja mig med Gladiatorerna.


jag och hero

Kvällsmat och mys framför tv:n


Andra avenyn

Ligger i sängen och kollar på andra avenyn och äter grönsaker och dipp, bra dag! Är jätte förkyld och har ont i halsen så detta är prima.


kärlek








Hans födelsedag hos Ellen, så sjukt jävla bra och snygg så det finns inte ord!

början dagen med att vakna till den här låten


Justin Bieber k-ä-r-l-e-k

Saknat min Molle!


bieber fever

Hej :) Sitter i sängen och kollar på världens snyggaste grabb och väntar på att skjutsen ska komma sen bär det av hemåt. Kommer bara hinna hem och byta om sen drar jag på träning. Har ju även ändrat lite i min design som ni ser, blev riktigt nöjd faktiskt hoppas ni också gillar den! Puss på er ♥


Tårtbakning åt Anna som fyller 17 idag!


Tea in the morning


grattis världens finaste grabb


RSS 2.0