Emma lekte med designen

Nu kör vi folket! Ha en amazing kväll och natt puss!


Taggar upp!


Nu åker jag till Emma

Som ni säkert har läst på rubriken så åker jag till Emma nu. Kommer nog blogga lite smått sen men räkna inte med värsta text inläggen då utan i så fall lägger jag ut bilder med rubrik typ. Vi hörs sen iaf!


Kollar på film


Måndag men jag är ledig!

Säkert som dem flesta andra barn som går i skolan eftersom det är Valborg. Är ju ledig i morgon också, gah va skönt! Åh gud va det där lät jävligt töntigt känner jag haha. Men iallafall jag är ledig idag och i morgon och det är det viktigaste! Jag ska åka till Emma sen och vara där i kväll. Ska hoppa in i duschen nu och sen packa. Bloggar sen puss ♥


jag och gosisen

Photo fix


Summer feelings

Hej:) Kom precis hem nu. Ska tvätta bort mitt smink och hoppa i sommar kläder och gå ut och sola tänkte jag. Underbart väder som detta så man kan inte sitta inne! Gosan Felicia och jag på bild<3


Dansuppvisning

Sitter i bilden på väg in till stan för en liten dansuppvisning. Det är dansens dag idag eller va de hette x) så därför ska vi visa lite från våran stora föreställning som har premiär om två veckor egentligen. Bloggar mer sen puss!


Gladiatorerna

Hej:) Såg i veckan att dem ska spela in en säsong till av Gladiatorerna i Karlstad i sommar. Ska lätt va där asså! Såg även att jag, Bella och Emmis var med på bild på tv4:s hemsida om att det ska spelas in. Lite coolt faktiskt ;)


Hallon saft


Lördag

Hej :) Ligger i sängen och kollar på film. Ska snart göra lite käk hade jag tänkt, eller sätta på vatten och lägga i nudlar i kastrullen värsta kocken! Vet inte vad jag ska skriva mer men? Ingen insperation någonstans känner jag. Var ute och sprang förut föresten, hurtig som fan! Måste få upp konditionen känner jag så i sommar blir det hårdträning kan ja lova er. kanske borde fixa en pt? Fast för vilka pengar då haha, någon som vill ställa upp gratis? :)


bild ur arkivet

Taco mys

Hej kompisar! Sitter i soffan och kollar på let's dance och äter tacos. Så sjukt skönt att det är helg nu! Har varit helt död hela veckan, så mycket med skolan och allting hela tiden. Nu ska jag fortsätta kolla på tv, se ya<3

 


Film mys i skolan


Lyckligast i världen ♥


Dagarna rullar på

Tja! Min uppdatering är inte den bästa just nu och jag vet det! Är ledsen för det men har så himla mycket att göra på dagarna så har inte tid och dessutom ingen fantasi om vad jag ska skiva om.. Sitter iaf på bussen nu och är snart hemma. Hoppas allt är bra med er puss!

Bilden är från matte lektionen förut.


All day, all night

Hej på er! Sitter i sängen, lyssnar på Justin och väntar på käk. Ingen träning för min del i kväll för ja har haft så mycket plugg:( I morgon inväntas chill dag! Först utvecklingssamtal, efter det betygssnack och sen är det bara dans i några timmar. Är mitt uppe i vår showen som kommer rocka!

Hoppas allt är bra med er föresten pussar! Bilden får Alicia stå för, råkade smygfota henne förut på väg hem från skolan. Riktigt gullig!


Älskling kommer och hälsar på!


Den originella morgon bilden kommer här


Monday makes me ill

Halloj! Måndagar får mig att vilja försvinna under jorden, det vore något det! Slutar liksom halv fem och vi har bara jobbiga ämnen som svenska, matte och engelska för att nämna några go bitar.

Annars är det bra med mig, trött som tusan så jag har redan faktiskt gått och lagt mig och så fort jag har skrivit klart det här så ska jag släcka lampan och sova. I morgon vankas det nationella prov i svenska som ja verkligen inte ser fram emot :( Men men det måste göras i vilket fall som helst! Sov så gott pussar jenkis <3


I love you boy


Time 4 school


from yesterday





spöklig bild


Tja :) Vill bara skriva ett litet inlägg och säga att jag inte tänker blogga mer idag. Mår inte alls bra, jävla alkohol! Hoppas ni mår bra iaf massa kramar ♥

Grill buffé

Tja på er! Tänkte slänga upp en bild på maten som jag åt igår medans jag vaknar till liv..


Kvällens outfit


On my way to Karlskoga

God morgon på er:) Det är nog ingen som är vaken vid den här tiden på en lördag morgon men iaf.. Sitter i bilen på väg till Karlskoga nu eller lite mer exakt Boda Borg. Där vi ska ha avslutning med laget. Först är det Boda som gäller sen hem och göra i ordning sig och sen ner på stan och käka middag ikväll kommer bli nice! Ber om ursäkt redan nu för att uppdateringen inte kommer vara den bästa. Puss!


I`m feeling great









Det är med ett leènde på läpparna som jag kollar tillbaka på tiden från högstadiet ♥

Fredag när den är som bäst

Hej på er:) Kom precis hem nu. Dagen har varit grym! Först dans, sen käk på stan med brudarna och sen kollade vi på musikalen som treorna gjorde. Så jävla bra var den! Nu ska jag hoppa i mjukis kläderna och bara chilla.

 


Dagens outfit


Häng med brudarna


Min dag

Hej på er :) Sitter i soffan just nu och ska kolla på hockey och snart käka mat också. Min dag då? Jo var i skolan, hatar torsdagar för dem är så tråkiga! Har lektioner överallt i hela karlstad känns det som okej nu ska jag inte överdriva.. Sjukt kul var det på dansen iaf! Vi ska ha vårföreställning snart så vi håller på att öva inför den nu och det är superduper kul!

Efter skolan åte jag hem och kollade på big brother och gjorde lite läxor och sen hoppade ja in i duschen. Som jag skrev där uppe så sitter jag framför tv:n nu. I morgon ska vi även kolla på the wedding singer som musikaltreorna har gjort, det ska bli riktigt roligt. Innan det har vi dans också så alla i klassen ska dra och käka på stan efter dansen och sen dra vidare till tempelriddaren där föreställningen är. Nu ska jag kolla på matchen men två ögon istället för ett som jag har gjort när jag skrev det här.. haha! Puss ♥


från ett uppträdande på skolan

190412


Twelve o`clock


passar inte på bild just nu känner jag.. Kom hem vid vid tjugo över tolv förut och då gick jag direkt och la mig och somnade ganska omgående. Vaknade väll för en timme sen ungefär men har bara degat framför datan och kollat på big brother typ. Ska ta mig något att äta nu + ipreen så jag kan må lite bättre. Bloggar sen puss ♥

Tackar gud för chokladen


Sitter på svenska lektion


Tja :) Snygg brud på bilden där uppe känner jag.. Har svenska nu iaf och slutar vid elva. Efter den här lektionen ska jag åka hem för ja har så sjukt ont i magen, mensverk eller någon sån skit! Längtar hem till min vetekudde och säng.

Glider i mjukis idag


Nu tackar vi för tisdag

Ska krypa ner i sängen med min favorit pojke. Sov gott så bloggar jag i morgon puss!


Nu blir det träning


sugen på att shoppa!

Tja kompisar :) Kom hem från skolan nyss och har precis ätit upp det sista utav chokladen som jag köpte igår. Nu ska jag kolla på big brother och käka lite. Är så sjukt sugen på att shoppa också! Var med Jennie inne på h&m förut och det stod SALE överallt och jag känner bara att jag vill shoppa loss! Finns så mycket snyggt i affärerna nu, känner att jag vill ha en helt ny garderob. Skor måste jag fan också köpa!




Klassråd, eller bild lektion kanske?


Äckliga snö!


Mys tröja

Nu ska jag rusa iväg till bussen, hoppas ni får en rolig dag allesammans. Puss!


Vädret är tillbaka

Det har ju varit så tråkigt väder dem senaste dagarna men idag var det jätte fint och solen sken. Var sån feeling att gå till affären förut i bara en tröja, I love<3


All day

Hej på er:) Måndag är här och hoppas ni alla har haft en rolig dag. Men har varit seg och jobbig men ändå helt okej. Kollade på en film på engelskan förut som heter seven pounds och jag grät som ett litet barn som inte får sin napp! Så himla sorglig men bra film.

Nu sitter jag och kollar på big brother och äter choklad, mens vecka då är det choklad som gäller!


Min balla dag


@just nu


Sunday

Det är söndag och i morgon är det skola igen. Känns så där riktigt jävla jobbigt att behöva gå upp tidigt:( Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på hockey. Idag kan ju Brynäs avgöra hoppas dem gör det!

Godaste maten


Lördag

Hej! Vaknade vid halv tolv men har inte tagit mig ur sängen än. Är helt slut! Gick ju upp jätte tidigt igår och kom inte i säng förens strax efter tre i natt. Mätte även att man ser på min kropp att jag har varit på Boda Borg för jag har blåmärken överallt på min kropp, ett utav dem är på knät och det gör så ont:( Ye feel my pain..


Natten när den är som bäst

 


Kvällens outfit


Boda borg

Tja vänner:) Kom hem från Karlskoga vid fem typ. Har bara chillat framför datan och nu håller jag på att göra i ordning mig för i kväll blir det tacos kväll hos grannarna. Vill bara säga att vi klarade 15 banor inne på Boda idag, fan grymt bra brudar!


Pasta sallad, ja äskar dig


Nu bär det av mot boda borg!



Jag tog mig upp

God morgon! Fattar inte ens varför jag bloggar nu det är väll ändå inte uppe vid den här tiden? Men jag kom upp iaf, ändå hade jag väldigt svårt för att sova igår av någon anledning.. vet inte varför men. Nu ska jag käka frulle och göra i ordning mig, vid tjugo i åtta går bussen till Karlskoga. Ha en underbar dag kompisar<3

Justin får stå för snyggheten idag, som alltid!


God natt världen


tommorow it`s on

God kväll kära kompisar :) Sitter och kollar på tv just nu. Det är ju faktiskt finalspel i hockeyn, av dem lagen som är kvar så hoppas jag att Brynäs vinner. Vet inte varför men it`s just my opinion. Ska käka kvällsmat nu och sen ska jag gå och lägga mig tänkte jag för i morgon är det äventyr som står på agendan. Ska till boda borg med mitt kära JEMI. Var jätte längesen vi var där så jag är grymt taggad! Något som inte är så roligt är att jag måste gå upp klockan sex i morgon.. fattar inte ens hur jag ska ta mig upp men haha! Uppdateringen blir inte den bästa i morgon som ni förstår då eftersom jag är inne på boda hela dagen men ni står ut *flört* Puss på er ♦


bild från i somras på oss

@Instagram

Följ mig på Instagram vetja! Där finns det en del bilder som inte finns på min blogg so why not? Jjenkis är det som gäller där:)


Torsdag

Hej!:) Vet att min uppdatering inte är den bästa men ja måste plugga därav varför ja inte bloggat. Passade på att fjanta mig framför spegeln förut med.


Pausat skrivandet


Novell

Har tre skol uppgifter jag måste göra på lovet och kände att det kanske är dags att dra igång det här nu. En sak är klar som jag gjorde igår och idag ska jag försöka göra så att det kan bli något utav min novell.


In my head

Hellu:) Idag vaknade jag vid tio och gick direkt upp och käkade frulle och efter det gick jag ut på en promenad. Nu ligger jag i soffan och lyssnar på musik Bieber ofc!


Tacos

Sitter och kollar på hockey och har precis ätit. Tacos e seriöst bland det godaste som finns, tycker jag iaf! Vad gör ni i kväll då? Tittar ni också på hockeyn?


If I was you'r boyfriend I'l never let you go

Boyfriend spelas i mina hörlurar dygnet runt, gah älskar låten!

 


Tisdag

Hej på er:) Ställde klockan på tio idag så att jag inte skulle sova bort dagen och nu känns det skit bra för jag har resan städat hela mitt rum och klockan är inte ens två. Hittade även gamla högstadiekataloger och jag kan inte fatta hur jag ens kunde gå ut i sånna kläder som ja har på bilden och flätorna liksom fan värre än pippi...


Take me somewhere else!


Sweet dreams

Precis när jag skulle gå och lägga mig märker jag att Molle ligger i min säng och tar upp halva sängen ungefär. Inte nog med det så var han jätte busig men vafan jag gav honom allt en match! Ja tror att ja vann för de slutade med att han gick och la sig på min datastol. Tävlings människa som jag e så känns det sjukt skönt!;)

Nu ska jag sova så att ja inte sover bort hela dagen i morgon puss och god natt<3


alvin och gänget 2


Tjena :) Nu sitter jag och kollar på alvin och gänget 2, sån himla mysig film! Sen ska jag käka pizza, har längtat hela dagen typ haha. Jag älskar tecknade fimer så nu lever jag livet (a)

God morgon eller god middag.

Känns sjukt skönt att vakna nu, eller inte! Va fan är det med mig egentligen? Somnade ju vid tolv igår och det är inte ens sent. Ska ställa klockan ikväll så att jag inte sover bort hela mitt lov. Nu blir det frulle så här på morgon kvisten!!


Handsome dude

God natt kära kompisar!<3


I always smile when I think about you

Tja:) Det var en sån feeling och dra på tv:n förut och se att Justins film never say never gick på tv:n. Självklart så har jag kollat på den nu, l-o-v-e! Nu ska jag göra en mindre rolig sak, plugga:(


Påsk dagen

Gött att vakna nu känner jag! Hoppas ni hade en bra dag igår, det hade jag iaf. Nu ska jag kliva ur sängen och ta en promenad tänkte jag. Hörs sen!


I know how you feel, really


Påsk afton

Hej på er:) Hoppas ni har haft en bra påsk afton hittills och får en fortsatt trevlig dag. Snart är det dags för påskbord vilket ska bli så himla gott!

Här får ni även dagens outfit


kommer ni i håg det här?


Ska erkänna att jag älskade det här när ja var liten, nu när jag kollar på det kan jag inte riktigt fatta det men det är ändå mysigt och det väcker mycket minnen!

U smile, I smile

Lovet är i full gång och här ligger jag i sängen och kollar på andra avenyn, det var faktiskt ett tag sen jag kollade på det och vad passar inte bättre än att inviga lovet med aa!


Dagens mys outfit


påsk helg


Är det bara jag som tycker att påsken är överskattad? Det var roligt när man var liten och gick påsk kärring och så men nu? Nej ush vill bara att den här helgen ska vara över känner jag. God mat är det iaf och i morgon ska jag få avnjuta en underbar påskmiddag.

god morgon ♥



Okej jag vaknade inte nu! Vaknade vid halv tolv typ och skulle gå upp och käka frulle men ush vad jag inte tycker om det vissa dagar alltså blä! Skönt med lov känner jag iallafall, alla lov känner jag att jag måste göra någonting hela tiden men inte det här. Ska bli så gött att bara vara hemma och ta det lugnt! Nu ska jag klä på mig och gå ut och springa tänkte jag i det fina vädret, wtf snö? -.-

han kan sin grej


Dagens outfit

Så här gled jag runt idag, passade på att ta bild i omklädningsrummet på h&m.


2 par byxor


Japp du hörde rätt, påsklov!

Sitter hemma och är dö trött! Slutade vid ett idag sen gick även jag och brudsen på stan en stund, fick med mig två par byxor hem som ja lägger upp bild på sen. Nu ska jag njuts utav att det är lov genom att kolla på bb och käka popcorn.

Bilden tog jag förut när vi promenerade in till stan


Firar segern!


Amazing day

Tjena! Nationella gick skit bra och det är så skönt att man kan slippa tänka på det! Det var även påskbord i skolan och jag såg fram emot det som fan men som vanligt har man för höga förväntningar på skolans mat. Så jag, Emma och Jonna bestämde oss för att käka på subway. Gah deras mat är amazing! Efter det var det dans vilket var skit kul och innan vi hoppare på bussen så gick vi även och köpte en calippo shots! Det går bra nu ;) Nu ska jag börja tagga upp för matchen sen!!

 


Nationella prov, kom och hjälp mig!

Tjena:) Sitter på bussen på väg in till skolan nu. Det första jag ska ha nu på morgonen är nationella prov i svenska muntligt! Vilket jag ser fram emot skit mycket verkligen! USH! Efter skolan blir det snabba ryck hem och byta om och käka sen dra till Sunne för att spela match. Sista kvalmatchen och om vi vinner idag så går vi upp en serie vilket skulle vara så sjukt skönt! Så nu gäller det fan att kötta allt som står i vägen. Bloggar sen puss!


God natt tisdag!


Tisdag


bieber love

Tja :) Kom hem från skolan vid fem typ, kollade lite på big brother för att fördröja tiden lite. Klockan halv sex var det nämligen dags att kolla på Nickelodeon kids choice awords eftersom jag visste att justin skulle vara med där så var det ett måste! Det var ju i lördags i LA men idag spelades det i Sverige för första gången. Seriöst han är fan den snyggaste och bästa killen ever! One day we meet ♥


justin blev slimad

Waynes med Emma och Jonna


Nu kör vi långa tråkiga måndag!


Yesterday with my girls

Igår hade jag ju fint besök utav mina bruds! Glömde lägga upp den här bilden igår så here you go.


Beutiful cake


åker hem till pappa




Tja på er :) Som ni ser på rubriken så ska jag åka till pappa nu. Ska bli firad av farmor och äta tårta mums! Sen när jag kommer hem ska jag fixa lite inför nationella prov i morgon som jag ser fram emot jätte mycket.. eller inte! Hoppas ni får en mysig eftermiddag puss ♥

Kära vänner


RSS 2.0