god natt ♥

Hej =)
nu ska jag sova hörs i morgon!

nu blir det film ♥

sliten tjej

Är verkligen jätte trött nu. Det var gött med lite mat i magen iallafall. Ska kolla på film nu och när den är slut så kanske ja kollar på en till eller så slaggar jag. Har två dagar kvar att jobba, det är på fredag alltså i morgon och på måndag sen tar jag sommarlov på riktigt! Ska bli skönt att sluta jobba men vad ska jag göra på dagarna då? sova? sitta vid datan? ja ungefär så ;)

varit med matte och anna♥

Hellu :))
kom nyss hem och nu ska jag käka för jag dör av hunger snart!
Nu på eftermiddan har jag varit med matte och anna, vi var först ute och gick sen har vi spelat gin rummy. Men jag skriver sen för nu vill magen ha kääääk!

from heaven to earth ♥


when you smile, I smile ♥

kom nyss hem från stranden♥

Tjoho:))
YES vi åkte till stranden med jobbet idag! Göttmos! Kom precis hem nu iaf och jag är jätte trött + att jag har ont i huvudet.. inte bra (n) Ska ta en snabb dusch sen ska jag gå till ica och panta.
just nu

god morgon ♥

Sitter här och kollar på film, ska snart klä på mig och sen kila ner till jobbet. Hoppas vi åker till stranden idag! Det är ju redan jätte fint väder och det blir ju bara varmare och varmare och jag vill inte sitta inne en dag som denna!
Men bloggar mera sen någongång pusss

helt slut

tjofräs!
Sitter och kollar på film, annars händer ingenting.. är helt död ska jag säga. Känner mig som en död sill ungefär. Det tar på krafterna att vara ute i solen en hel dag.. men det vet ni la redan *fniss* I morgon ska jag eventuelt till stranden med jobbet igen hoppashoppas! Men jag skriver i morgon någongång för nu ska jag sova pussochkram ♥

duschen nästa

nu ska jag duscha sen blir re käk.

the beach♥

Hellu :))
Tog första doppet för i år idag!
kom hem från stranden för en timme sen ungefär.. shit va länge jag var på stranden idag. Men känner att jag har fått färg iaf så det är gött! Här kommer lite bilder från dagen:

















Det vad alla bilder, kommentera gärna med:)

solar solar och solar ♥

(Tidsinställt)

Hellu (:
Nu ligger jag på stranden och solar och äter massa gott.
Skriver när jag kommer hem och har slutat och så. Soliga kramar





nu drar jag till jobbet

Vid tolv ungefär drar vi till stranden, grymt niiice! Ska försöka att ta första doppet för i år också.. får se hur det går. Men eftersom det är så varmt så ska det nog gå bra. Men jag skriver när ja kommer hem sen pusss (L)

ska slagga nu

Hej =)
nu har jag duschat och kollat lite på film och bara tagit det allmänt lugnt. Känner att jag vill vara riktigt utvilad tills i morgon eftersom jag ska vara på stranden och det tar på krafterna som ni vet ;)
Men i morgon blir det kass uppdatering så ni vet.. pussochkram

the summer is on!

tjoo :)
kom typ nyss hem, har käkat lite bara. Har ju varit hos matte hela eftermiddan, vi har spelat gin rummy med anna men först solade jag solarium
efter solningen
Nu ska jag duscha, sen glo på film. I morgon ska jag till jobbet en snabbis på förmiddan sen ska vi till stranden med jobbet.. fatta kommer få betalt för att ligga och schteeka! Så otroligt glad över att det går för hade inte pallat sitta inne en till dag som denna asso.

ska dra och sola

hellu =)
kom hem från jobbet för en halv timme sen, eftersom det har varit/är stekhett ute och det är ju inte så nice och lägga sig och sola nu.. så ska jag dra till solariumet. Sitter bara och väntar på att matte ska komma för hon ska följa med mig.. snällt va (a`
Sen efter det ska vi spela gin med anna så min uppdatering blir ju inte så bra men jaja.

just nu

puss och god natt ♥

Skriver i morgon (L)

the time is out

fixar lite inför halv åtta hos mig som vi ska ha med jemi.
Är snart klar så då ska jag göra i ordning mig och sen sova tror jag..

nyss käkat

ja svär nu har jag gått upp 100 kg! haha
Nu ska jag ladda ner lite låtar hade jag tänkt, sen blir re film å sen sängen antar jag.
på återseende (L)

it`s about gin rummy ♥

Hellu :)
kom nyss hem från jobbet.. tänkte bara skriva hej och hejdå ungefär ;)
Ska dra till matte nu, hon jag och Anna ska spela gin rummy. Jag Anna har varit taggade hela dagen (jobbar ju med henne + en tjej till) så nu är det äntligen dags!
Skriver sen pusss

jemi we all know♥

hellu =)
kom precis in, har varit ute och träffat brudsen en stund. Vi har planerat halv åtta hos mig som vi ska ha! Ska bli sjukt roligt. Vi kommer dock inte ha en hel vecka lixom för det fungerade inte utan vi ska dela upp det. Vi kommer att dela upp det i tre helger. Först emmis på lördag den andra, sen bella nästa fredag den åttonde, sen matte dagen efter den nionde och jag ska ha sist den sextonde. Så nu är det verkligen dags att planera vad man ska bjuda på.. har kommit på lite grann men är absolut inte klar ;)
Nu ska jag sova så skriver i morgon pusss och god natt

med mvg i hemkunskap, så måste man ju bjuda till lite i bland!

*blink*


skit gott blev det!
Som ni ser så har jag precis käkat, ska kolla på film nu sen gå och lägga mig tror jag.. Ska ju upp och jobba i morgon så. Men skriver nog mera sen pussss

barnen på luna ♥

Kommer ni i håg det? Är det någon som har sett det? Shit det gick ju för så många år sen, men ja kom och tänka på det förut för ja såg att det gick på tv igår. Så jag sökte på youtube och hittade alla avsnitten, så himla bra och mysig serie. Det gör jag just nu alltså, funderar på att gå till ica och köpa en fet godispåse sen med.. a varför inte :)


frulle time

hellu =)
sitter och käkar frulle nu, ska snart göra popcorn och kolla på andra avenyn. Var jätte längesen jag såg det. Känner att det kommer bli en till deg dag men de gör fan ingenting! Hoppas ni får en rolig dag, med mycket godis, dricka, chips och allt va de nu heter.. det är ju faktiskt söndag och då får man äta sånt! Tycker jag iaf ;)


just nu  - ny duschad

lite bilder från midsommar ♥


så det var lite bilder.. hope you like it!

natti natti ♥

hellu =)
nu är filmen snart slut, så jag ska börja göra i ordning mig nu och sen sova. Är jätte trött så det ska bli skönt. Men jag skriver i morgon när jag vaknar pussochkram


jag hoppas att solen kikar fram någon dag så man kan sola lite!

right now

just nu  - kollar på i taket lyser stjärnorna!

a week ago♥

Om vi backar tiden exakt en vecka så var vi på Gladiatorerna nu! Jag saknar det varje dag, varje andetag, varje steg jag tar.
a heart that will never be erased

kebab in my life

Hellu =)
har precis käkat, blev kebab riktigt såsigt! Nu ska jag kolla på film och göra glass med varma hallon. Vet inte vilken film det blir än men det lutar åt någon rolig så jag får skratta lite *fniss*
Hoppas ni får en mysig kväll, pusss

in my mind you know

kass uppdatering idag och förlåt för det! Men har känt att jag inte har orkat blogga, har varit helt död och har bara degat hela dagen. Hoppas ni hade kul igår föresten.. på midsommar och allt ;) Hade tänkt och kolla på sommarkrysset nu klockan åtta.. dels är ju gry med hon var ju programledare för gladiatorerna så har ju sett henne live nu å allt! :) + att eric saade ska vara med så! Bilderna från igår kommer upp sen eller i morgon.. vi får se om jag har ork att lägga upp dem sen ;) det märks!

outfit of midsummer ♥

Vädret höll ju i sig så det var gött! Vad tycker ni om min outfit föresten? :)

härligt härligt men farligt farligt ♥

god morgon =)
jävlar va klockan va mycket.. helt slut är jag. Ändå gick jag och la mig halv fem, okej det är rätt sent. Jag firade min midsommar hemma hos mig som jag skrev, senare på natten så drog massa härligt folk hem till en kompis där vi bara umgicks och hade de trevligt!
Vaknade precis nu typ och ska göra mig en fet frulle för min mage vänds upp och ner snart! Skriver sen och då kommeräven ordentliga bilder på min outfitfrån igår! kram

dagens outfit

ha en riktigt bra midsommar! Min uppdatering blir inte så bra idag som ni kanske förstår. Men tar igen det någon annan gång pusss (L)

midsommar ♥

Hellu =)
sitter och käkar frulle nu, när jag har ätit klart ska jag börja kolla vad jag ska ha på mig. Jag firar min midsommar hemma med massor av folk och dem kommer vid två så känner att det är lite brådis. Men ja skriver sen och dagens outfit kommer även upp då.

det blir en lång dag i morgon

så därför ska jag sova nu, taggad för i morgon är jag.. ska bli kul med midsommar! Hoppas bara att vädret är bra, eller iaf att det inte regnar. Kul att göra i ordning sig värsta mycket och sen bli blöt somen katt? nej tror inte detsov så gott puss

chill sommarjobb

detta åt jag förut på jobbet.. såsigt värre

hellcats ♥

Nu ska jag kolla på hellcats och käka nudlar, sen fortsätter jag min takecare dag om vi säger så ;)

at home

hellu :))
kom nyss hem från jobbet och det är jävligt varmt ute, trodde jag skulle dö på jobbet för själv hade man mjukisbyxor på sig idag -.- Nu ska jag hoppa in i duschen och ha ansiktsmask och fixa lite inför i morgon då det är midsommar! skriver sen

what are words

hellu =)
sitter och kollar på film, skruva den som beckham riktigt bra film. Men nu ska jag sova och i morgon är det sista dagen jag jobbar den här veckan, eftersom det är midsommarafton på fredag. Vad ska ni göra då föresten? fest eller? ;) sov så gott så skriver jag i morgon någon gång.
peace and love`jjenkis

long time ago..

just nu - popcorn och dricka

gårdagens outfit ♥

tog bilden i världens stress igår så det är därför det är så dålig kvalite
jeans-carlings  linne-h&m  skinnjacka-veromoda

brother bear

heellu :))
sitter och kollar på björn bröder nu, så himla mysig film! Kom hem från jobbet för en timme sen typ, men har ätit jordgubbar med choklad så har inte orkat sitta vid datan.
mums

Nu ska jag gå till ica och köpa popcorn, var så himla längesen jag åt det.. seriöst det var typ ett halvår sen.

lunch time

hellu :))
är hemma på lunch nu, och förlåt att jag inte bloggade något mer igår.. men jag var så trött när jag kom hem vilket var vid tio typ. Så ja kände att ja inte orkade sitta vid datan! Nu ska jag käka iaf sen hem till mahilda och kolla på deras kattungar sen fortsätter jag min arbetsdag. Skriver sen.

rätt så taggad

nu sticker jag

fixad och klar
Skriver sen när jag kommer hem, pussochkram

laddar ner låtar

hellu =)
kom hem från jobbet för en timme sen typ, men håller på att ladda ner massa låtar så de är därför jag inte har bloggat. Nu ska jag göra i ordning mig, ska nämligen åka till Skk och kolla när mathilda spelar match, har inget bättre för mig ändå så. Skriver sen innan ja drar!

dating cushion ♥

Hellu :))
nu ska jag göra i ordning mig, sen ska jag sova. Är otroligt trött och bara utav att tänka tanken på att jag ska gå upp klockan nio i morgon får mig att spy ungefär! :( Men hoppas ni sover längre än mig och verkligen njuter utav sommarlovet, för det har vi ju faktiskt. Även fast det inte känns som det med tanke på vilket underbart väder vi har -.-
sov gott iaf kramar!

nu blir det filmkväll♥

Har ingenting att göra, så ska kolla på några filmer innan jag ska sova hade jag tänkt. Har inte bestämt vilka än dock men de kommer jag på snart ;) Ha en mysig kväll pussar J



just nu

gårdagens outfit ♥


you know everything

rubrik?

hellu :))
kom nyss hem från jobbet, nu är ja inne på andra veckan. Men det är ändå ganska kul och jobba för annars skulle jag inte gjort någonting så! Men nu ska jag kolla facebook och läsa bloggar och såklart sakna gladiatorerna! :(

sweet dreams ♥

hellu :))
har suttit och kollat på massa gladiatorer grejs på youtube nu och läst endels bloggar å lite så. Men nu hade jag tänkt att gå och lägga mig, ska ju ändå upp och jobba i morgon så känner att ja vill vara lite pigg så att ja inte typ somnar..
Skriver i morgon när ja kommerhem, sov gott puss`jjenkis

I miss you already


gladiatorerna forever and ever ♥

Hellu :))
kom hem från gladiatorerna för en timme sen typ, men har fixat med bilder och duschat. Kan inte fatta att det är slut nu... eller egentligen har det ju inte ens börjat men a ni fattar! Saknar det redan, seriöst ush! :(
Här kommer lite bilder från helgen:
'

hero min sanna hjälte
hjärtahjärtahjärta

god morgon ♥

hellu :))
gick upp för en halv timme sen typ och nu sitter jag och käkar frulle och i dag är det final i gladiatorerna, ska bli grymt kul att se men tråkigt också att det är sista liksom.. Kommer sakna det här så troligt mycket :'( Väntar nu bara på att det här ska visas i tv.
Nu ska jag käka frulle och sedan göra i ordning mig. Ha en fin dag pusspusss

tror ja har växt 100 meter!

hellu :))
kom typ nyss hem från gladiatorerna, asså vet ni hur grymt det här är! Emmis syrra hade typ kontaktat tv4 och så berättade hon att vi var typ galna i det här och hade varit där så mycket. Så vi fick gå in på scenen och typ "tävla"mot wolf + göra arvhävningar inför allt detta folk ;) haha vet ni hur grymt det var! och jag är är kär i hero, seriöst ska gifta mig med han(L) Bilder kommer som sagt på måndag tror jag,  ör i morgon är det fiiiiinal! och ska såklart gå på den -ingen tvekan- Men matte ska på match efter det och bilderna är på hennes kamera och hon kommer hem sent så jag får helt enkelt fixa det på måndag..
Men nu ska jag slagga, är väldigt trött har ju lixom varit där sen elva (i morse) ungefär och skrikit och hållt på!!
hörs på kass upptering! (L) pussochkram


in love..ser ni det i blicken elle..

gladiatorerna ♥

(Tidsinställt)

Hellu :))
nu sitter vi nog och skriker och gapar på gladiatorerna, hoppas allt är bra med er och att ni har en rolig lördag! Skriver när ja kommer hem sen, pussss ♥



here we go!

taggad till tusen

gör i ordning mig

just nu
Kom hem från matte för en timme sen typ och nu håller jag på att göra i ordning mig för gladiatorerna! Jag kommer inte komma hem förens väldigt sent idag för vi ska gå på båda "föreställningarna" så som jag skrev igår blir min uppdatering inte så bra, men bilder kommer komma i morgon eller på söndag från min helg så ni vet det. Ha det bra pussar jenkis

nu sticker jag

Hellu :))
bilderna kommer tyvärr inte idag, för klockan blir så himla mycket.. Men nu ska jag iaf dra till matte, gladiatorernabilderna+fest bilderna kommer på söndag för i morgon ska vi vara på gladiatorerna hela dagen! hur nice så kass uppdatering väntar men ni får stå ut ha det bra pusss (L)

när ja blir stor vill ja bli en gladiator!

tjenare :))
kom nyss hem, har haft en otroligt bra dag i LLA. Tog kort med hero + aoutograf!! BIG LOVE
Bilder kommer sen, nu ska jag packa för jag ska ju sova hos matte idag, skriver sen.

just nu, taggad vet ni

taggar för gladiatorerna ♥

hellu :))


nu sticker vi, skriver sen! ♥

sitter hos matte ♥

hellu :))
sry för kass uppdatering idag men förut så drog jag och matte hem till emmis och fixade tröjor inför i morgon, då vi ska på gladiatorera! Vi var hos henne i typ 2 timmar sen drog vi hem till matte och fixade klart tröjorna. Sen hem till mig för att jag skulle packa (slaggar hos henne) när vi kom tillbaka spelade vi gin rummy och käkade. Nu har jag precis duschat och vi ska snart gå och lägga oss. I morgon kommer min uppdatering suga eftersom först gladiatorerna sen födelsedagsfest eller vad man ska kalla det hos matte för hon har fyllt år, så jemi ska äga ännu en party natt *flört* Kanske kommer något tildsinställt inlägg annars får ni stå ut helt enkelt, kommer troligen blogga lite mellan gladiatorerna och partyt men vi får se. Ha det bra pussar`jjenkis ♥


en gammal bild på med och mathilda

kom precis hem

hällu :))
sitter och dricker lite saft, det är fett varmt ute och de som suger är att roligt att gå ut och lägga sig och sola nu fast nej.. Ska ringa till matte och se om vi kan hitta på något skriver sen

two consecutive days

Sitter och käkar glass med varma hallon och nu ska jag och brorsan kolla på film, vet inte vilken det blir.. men ja är lite sugen på att se någon bring it on kanske? Bloggar mera i morgon sweet dreams xoXo`jjenkis

käkar nudlar

mums

åska för 1754832 gången det här året!


diss till åskan
Men nu har det slutat iaf! göttmos! Så kan man börja ha ett liv igen, ska göra nudlar nu sen sätta mig och glo på någon film pusspådet

right now

http://www.youtube.com/watch?v=syCPQH4UQRY - sitter och chillar med music!

the work

hellu :))
kom precis hem typ, idag gick dagen ganska segt för vi inte gjorde någonting typ.. så det är gött att vara hemma nu. Ska läsa bloggar och lite så nu så skriver sen, kul inlägg ja vet -.-

sov så gott

Hellu :))
sitter och kollar på film nu, jallajalla riktigt cool film. Men ska snart stänga av den. Är riktigt trött faktiskt. I morgon står en ny dag på menyn som jag ska klara av ;) Så det kankse är bäst att jag slaggar nu pusspuss



natti från björne och mig

lovelovelove

the summer is hot

remember me

nyss duschat och nu ska jag glo på film :)

tisdag

hällu :))
kom precis hem från jobbet. Idag gick dagen jätte fort.. men de funkar det mä. Nu ska jag gå ut och springa, skriver sen :)

tar mitt pick och pack och går till kojs

Har precis kollat klart på filmen, nu ska ja gå och lägga mig.. är jätte trött så det finns ingen ide att vara uppe bara för att lixom. Skriver i morgon, sweet dreams

In heaven


just nu - kollar på eva och adam och äter glass

efter regn kommer solsken

hej :))
har precis käkat typ, mackisar med köttbullar simple but wery niiiice!
Nu ska jag kolla på film, och typ tycka synd om mig själv, nej men jag vet inte vad det är med mig.. `I don`t feel okej` jag fattar inte, allt känns meningslöst och tungt typ som att jag hade en stor sten över mig som jag är tvungen att lyfta hela tiden :( aja back to the movie, får se om jag hittar någon riktigt rolig film så jag kan få skratta lite.


myser med täcket

work, and get some money

Tjoo :))
kom precis hem från jobbet, shit va vuxet det låter ;o Dagen har gått fort faktiskt och jag kommer att jobba i 3 veckor som sagt, fast ledig på helgerna såklart. Nu ska jag gå ut och springa, erkänn duktig? ;)

nu pyser jag

Ha en fin dag, pussochkram ♥

god morgon ♥

Hellu :))
sitter och käkar frulle nu
Ska börja göra i ordning mig nu, sen drar jag ner till mitt sommarjobb. Som jag skrev igår så kommer inte min uppdatering va så där jätte bra men kanske skriver något när jag är hemma på lunch sen annars skriver jag när ja kommer hem sen vid fem. Ha en fin dag puss ♥

kom nyss hem ♥

Hellu :))
Kom nyss hem i från Gladiatorerna, så jävla grymt!
Taggar redan för att vi ska dit på lördag (kanske) Nu ska jag göra i ordning mig och sen sova, ska jobba i morgon ;o haha hur låter det va ;) Min uppdatering blir ju inte den bästa eftersom jag jobbar i från 10-17, rätt så länge va..?
men sov sött ♥


just nu

På väg till gladiatorerna med emmis och bella<3

Nu taggar vi!:)

fint väder idag, Iloveit ♥



Vaknade nyss utav att solen sken in i mitt rum, det älskar jag! Nu ska jag käka lite frulle sen gå ut och lägga mig och sola och läsa en bok. Ha en fin dag puss`jj

Så jävla diss


Asså så himla töntigt att cencuera (svavning) ja menar alla fattar väll att det är alkohol bakom eller? haha tönt varning ;)

turn the music on!




Skriver i morgon, pussochkram ♥

väntar på käk


grillat med potatisgratäng och sallad muums ♥

dagens outfit




gör i ordning mig


Eftersom vi ska fira min brorsas student idag. Så nu ska jag sminka mig sen platta håret kramar ♥

peace sister


trodde aldrig på det här

bilderna från gladiatorerna ♥




















Så det var alla bilder, tack för en underbar dag och spec till emmis som fixade biljetter.

god morgon ♥

Hellu :))
vaknade för en timme sen typ och nu har jag käkat frulle, matte ska skicka bilderna till mig sen från igår så dem kommer upp sen. Nu ska jag duscha så skriver sen puss ♥

Mitt i natten

Om dig:
Vad heter du? - Jennifer Andersson
Hur gammal är du? - 16
Hur lång är du? - 1,73 kanske?
Hur mycket väger du? - ja du.. vet inte riktig
Vilken hårfärg har du? - Mörkbrunt/svart
Vilken ögonfärg har du? - blå
Är du nöjd med ditt utseende? -nepp
Vill du ändra något angående ditt utseende? - längre hår, smalare

Kärlek
Har du någon pojkvän/flickvän? - naj
Är du kär? - nej det är jag inte
Har du någon på G? - nepp
Har du strulat? - a
Är du olyckligt kär? -
Är du oskuld? - nej

Mat/dryck:
Favorit mat? - grillat, wook, tacos
Äckligaste maträtten? - hmm typ blodpudding eller skolans potatis
Äter du mycket/ofta? - ja..
Vilken är din favorit läsk? - cola tror jag
Favorit energidryck? - vet inte riktigt..
Gillar du sushi? - yes

Känslor/tankar:
Är du lycklig? - nepp
Har du haft självmordstankar? - nja
Har du försökt ta livet av dig? - tror ja inte..
Tänker du ofta på döden? - nej
Är du avensjuk på något/någon? - klart
Tror du på gud? - nepp
Vill du leva eller dö? - just nu dö..

Vänskap/Kompisar:
Vem är din bästavän? - har ingen
Varför är hon/han din bästavän? - ..
Älskar du hon/han? - ..
Hatar du någon just nu? - ja
Vem hatar du? -  de skriver jag inte här
Har du många vänner? - ja klarar mig
Saknar du dina gamla barndomsvänner? - dem från göteborg ja!

Övrigt:
Hemmakväll eller festa? - festa
Pojkvän eller kompisar? - båda tror jag
Kissie eller Kenza? - kenza
Facebook eller msn? - inget utav det

natti natti ♥

Skriver i morgon, pusss ♥


just nu



Sitter och käkar chips och kollar på bring it on, hoppas ni har en rolig fredagskväll ♥

trött som fasen

Sitter och kollar lite på tv, annars händer inte mycket. Har jätte ont i magen mä.. ussh!
Ska lägga mig och kolla på en film nu (bilderna från gladiatorerna kommer i morgon)
här kommer dagens outfit:


sry för att bilden e suddig, men tog den i stress i morse

skolavslutningsdag ♥

Hellu :))
kom typ nyss hem. Idag var det ju skolavslutning, kan inte fatta det dock.. efter det så drog jemi till LLA och kolla på gladiatorerna, hur jävla grymt som helst! (lite bilder kommer sen) Nu sitter jag här vid datan och försöker förstå att det är sommarlov hallå asså nej kan inte fatta det här! Ska läsa bloggar och försöka få min hjärna att fatta ;)


glöm aldrig bort att jag är värdelös

vart ska jag dra gränsen?
trodde det var slut på allt sånt här, men det var väll för bra för att vara sant.. vet ni hur värdelös ni får mig att känna mig. Som en liten jävla myra, som inte kan någonting som inte förstår något heller. Ett störande objekt som bara är i vägen, som bara får er att må dåligt. Sommaren är här och jag är under nollan

åskoväder!



Har inte kunnat sitta vid datan pga att det har åskat. Så jävla tråkigt så det finns inte, det finns ju ingenting att göra verkligen! Jag har fördrivit tiden med att läsa jessica anderssons bok iallafall. Nu ska jag börja ta fram kläder inför i morgon och kolla på smink osvosv. SKOLAVSLUTNING I MORGON, KAN INTE FATTA DET!

Bilderna från middan ♥










outfit










































Så det var alla bilder! Kommentera gärna :)
Vill tacka er igen för en underbar kväll. Mariebergsskolan - 1995 when the stars were born ♥

god morgon ♥

Hejj :))
vaknade precis, snacka om att jag har ont i fötterna efter allt dansande igår! Men fyfan va roligt det var tack tack och åter tack allihopa! ♥ Bilderna från igår kommer upp sen för nu ska jag käka frulle innan ja tuppar av av hunger. Skriver sen ♥

gör i ordning mig för fullt!

Helluu :))
kom hem från skolan för 40 min sen typ. Har precis duschat och ska börja göra i ordning mig. Min uppdatering blir inte så bra men i mrogon är jag ledig jippie så kan ladda upp masssa bilder från middagen.
Men ha en rolig kväll för det ska jag ha puss ♥

sry för kass uppdatering..

men efter ja solade solarium förut drog jag till matte, vi spelade kort, kollade på tv/film och lite så. När ja kom hem så duschade jag å nu har jag fixat inför imorgon. Känner mig sjukt taggad och det ska bli väldigt roligt. Fotbollsturnering + middag, ska bli så kul!
Men har inget mer att skriva nu, utan nu hörs vi på kass uppdatering för i morgon när ja kommer hem från skolan/turneringen ska jag göra i ordning mig liksom så kommer nog inte kunna blogga tyvärr://
Ha det bra ♥

rubrik nivet

Hellu :))
kom hem för en timme sen typ, men var tvungen att äta när ja kom hem så a. Nu har jag käkat precis iaf och ska dra och sola. Klassikern idag gick bra företsen, vi cyklade ju och visst det var jobbigt men ja hann iaf och det är ju huvudsaken ;) idag ska jag typ köra en take care of me eftermiddag för i morgon är det ju bal/middag så har lite grejer ja måste fixa inför det och så. Men skriver sen ♥


sov gott ♥

hellu =)
har precis käkat och nu ska jag göra i ordning mig. Ska ju upp fett tidigt i morgon, fast det är ju bara idag, på onsdag och på fredag jag ska upp tidigt och det är ju inte så att jag behöver vara jätte utvilad för ja ska ju inte direkt sitta i skolbänken och koncentrera mig! Så detta ska nog gå bra.
Skriver i morgon när ja kommer hem pusss och kram ♥

väntar på käk

Helluu :))
sitter och väntar på käk nu, är så himla hungrig!  Grillat står på menyn med pasta och sallad, muuuums.
I morgon är det ju skola, har inte varit där sen i.. hmm vad blir det nu då.. onsdag tror ja a onsdag. Shit va längesen det var! I morgon är även sista delan av klassikern, en grej som man kan göra i skolan (fan va töntigt det lät) det går ut på att man först på hösten springer en sträcka, a eller joggar sen simmar man och cyklar på våren. Simningen var ju inte så längesen jag gjorde och cyklingen ska jag göra i morgon. Är lite nervös faktiskt tänk om ja typ välter omkull och tror ni man måste ha hjälm på sig? I så fall måste jag fixa det ikväll, haha typiskt mig att vara ute i sista sekund!
Men nu ska jag sluta skriva och hoppas på att käket är klart!


just nu

sveriges nationaldag ♥



Firar ni på något speciellt sätt? Eller är dagen "normal" för er? Det är den för mig, ja känner att vad ska man göra liksom..? Sitter iallafall och kollar på national firandet på tv4, det är bra artister med så varför inte *blink* och dessutom har jag inget annat att göra.

just nu


ansiktmask.. check

veckan!


Tjalalalala!! ♥

30 pluss !

omg!
Satt inne och kollade på film och helt plötsligt känner hur varmt det är..går och kollar och termometern står på 28.7. Asså herregud och det västa är ju att det går ju inte sola heller eftersom inte solen e framme, vilket suger. Men snart är sommarlovet här. Man känner verkligen hur det börjar närma sig. tjoho!!

Nu ska jag hoppa in i duschen, skriver sen puss ♥ 


tog en paus i från mitt film tittande

ALLA SOM HAR MOBIL MÅSTE GÖRA'T !

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
de va en kille

Vad står det i ditt nionde sms
ah :) <3

Vem ringde dig senast?
jimmy

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
en bild på mig

Vilket språk är din mobil på?
tyska ofc?

Vad heter din ringsignal?
big brother ft busshunter - fest i hela huset

hur många sms har du i din inkorg?
2456

Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från?
ah fast den sitter inte på cylken nu:) från anna

Är den 20:de kontakten en av dina vänner
nepp

Har du varit i hop med nr 1?
haha a

Vad har din mobil för färg?
röd

kom precis hem från mathilda

Tjoo:))
Simon vann ju big brother igår.. vad tyckte ni om det? Jag gillade det inte iallafall!
Slaggade ju hos mathilda igår, vi typ satt vid datan och kollade på bb inte så mycket mer. Nu ska kolla lite på film eller något.. verkligen inga planer inför idag! ska ta de lugnt bara. Skriver sen ♥

kom precis hem från pappa

Nu ska jag bara packa upp och sedan packa ner lite nya saker, ska dra till mathilda typ nu. Ska sova hos henne, så min uppdatering blir inte den bästa.. men skriver i morgon när ja kommer hem iaf och kanske något hos henne. Puss ♥


sitter hos pappa

god morgon:))
vaknade för en timme sen typ, nu sitter jag och jeppe och kollar på jönssonligan. Idag ska jag köra ett pass på crosstranern (stavning) Annars har jag inga mer planer för idag, men det är inte så fint väder ute idag så sola går ju inte heller ://
Men skriver sen pusss ♥

snart åker jag till pappa

tjofräs:)
har precis käkat och fy satan va gott det var! Kändes som att ja inte hade ätit på ett år typ.. Nu ska jag packa för om 10 minuter ska jag åka till pappa, sover hos honoom så min uppdatering blir inte den bästa men ni står ut!
Och i morgon kommer mathilda hem, har inte träffat henne sen i onsdags saknar dej min ängel! ♥
Jag skriver i morgon när ja kommer hem från pappa, och så kanske jag bloggar när jag är hos honom annars som sagt i morgon, pusspåer ♥


bjuder på den


vätskebrist, fyfan aldrig mer!

Hellu :))
dagen började perfekt, förutom att ja hade lite huvudvärk.. men tänkte inte så mycket på det utan ja gick upp käkade frulle och sedan fägade mamma håret på mig. När hon väl hade satt i färgen så känner jag att ja börjar må illa, allt bara började snurra. Det var så läskigt!
När ja hade suttit i soffan i 30 min så skulle ja tvätta ur färgen, men de gick inte för ja måde så himla dåligt.. så mamma fick hjälpa mig med det. När det var klart så gick ja raka vägen till min säng och somnade, sov från 14:00 till 16:00 typ. När ja vaknade så kände jag ingenting, förutom lite i huvudet. Hej vätskebrist kan jag säga! Jag har ju varit ute i solen jätte mycket på senaste tiden + solat solarium och inte druckit och ätit ordentligt å de fick ja sota för nu kan jag säga.
Nu sitter jag här och väntar på käk, fiskbullar med potatis.


(duschade när ja vaknade igen för när mamma gjorde det förut så gick inte all färg bort)

Hoppas ni alla andra har haft en mysig dag i solen iallafall ;) Skriver sen, pusss ♥

god morgon ♥

Hellu :))
ställde klockan igår, men ja kände att ja ville sova ut idag. Så nu e ja vakenm ska käka frulle nu sen färga håret och sen gå ut och lägga mig i solen. Egentligen borde jag ta en paus från allt solandet, för det har blivit en hel del nu på senase tiden men shit the same!
Aja, ha en fn dag pusss ♥

nyss käkat



   

Nu ska jag kolla på film, sen ska jag sova. Eftersom det ska bli så bra väder i morgon också så ska jag ligga ute och sola hela dagen i morgon med! Så ja känner att ja behöver sova nu eller snart iallafall. Men skriver i morgon sov gott pusss ♥

sometimes i feel like a big misstake

I don`t care what the people say, I serve on the lenght


nu blir det talang


ny duschad



Nu ska jag bara ta det lugnt, man blir så sliten utav att vara ute i solen länge! Så ska sätta mig och kolla på tv, sen blir det käk+talang. på återseende

nu är ja hemma från en underbar dag i solen! ♥

Helluu :))
idag har jag och elli hängt på sandgrund hela dagen, så himla mysigt!
Här får ni lite bilder från fårdagen + idag




igår












idag

Så där det var alla bilder, nu ska jag duscha och packa upp hörs sen pusss ♥

Schteeeker för fullt!!

(Tidsinställtinlägg)

Just nu ligger jag och Ellinor och solar, äter massa gott och njuter utav varandras sällskap!
Hoppas ni har en underbar dag i solen, bloggar när ja kommer hem sen, puss ♥

nu sticker vi till stranden ♥

Hellu :))
nu har vi precis packat och lite så, nu bär det av till beachen!
Kommer nog vara där ett bra tag så min uppdatering blir inte den bästa.. men ja har fixat ett tidsinställtinlägg åt er iaf niceva.
Skriver när ja kommer hem sen pussochkram ♥

sitter hemma hos elli ♥

Hellu :))
nu har jag och elli precis ätit, hamburgare och pommes så jävla kings e vi i köket!
har ingenting mer skriva nu ? ska kolla på film och käka massa godis, sen vet jag inte vad som händer. Bilder kommer när ja kommer hem i morgon, dels från idag men även från i morgon då vi antagligen kommer att ta massa kort. ha det bra pussar jenkis ♥


fick bli en bild på mig och snyggot

nu åker jag till Ellinor ♥

Har precis packat färdigt och nu kommer brorsan och hämtar mig för att sedan köra mig hem till elli ♥ Som sagt så ska jag sova där, så min uppdatering blir inte jätte bra. Kanske bloggar hos henne eller mobilbloggar annars skriver jag i morgon när jag kommer hem pussochkram ♥



pratar med ellinor ♥


just nu

Ska sova hos ellinor idag och i morgon ska vi sola hela dagen lång. Ska ju bli jätte varmt i morgon, så det ska bli niiice! Nu ska jag börja packa skriver sen ♥

nu pyser jag ♥





ha en fin dag, pusss ♥

ska göra i ordning mig nu


nyss duschat och nu ska ja göra i ordning mig sen ska jag ner på marten pusshej ♥

kom precis hem !

så himla skönt att sola seriöst, man bara drömmer sig bort och tankarna bara flödar.


när jag hade solat klart

just nu:



sitter och väntar på att mina tortellini ska bli klara, sen ska ja duscha å sedan pysa ner till väsemarten och handla godis.
-puss på dagen för de e ba för magen

drar i väg och solar en 25 minutare :D

Hellu =)
nu pyser jag iväg, bloggar när jag kommer tillbaka sen.



god morgon :)

idag vaknade jag okej tid iaf! Skönt att inte hela dagen är borta när man vaknar. Idag är det ju Väsemarten, ska väll gå ner dit en stund sen antagligen. Men nu ska jag käka frulle och sen ska jag dra iväg och sola.. undrar om det är öppet idag? Aja det märks sen om inte annat ;)

nu ska jag sova ♥

är jätte trött, helt sjukt jag blev det nu bara sådär liksom!
Så det är ingen ide att vara uppe bara för att tycker inte jag, så jag ska gå och lägga mig och läsa tror jag innan jag somnar! sov gott så hörs vi i morgon ♥




kollar på tv!

Helluu :))
kollar på åtta hos stjärnorna, har inget bättre för mig så. Ska beställa kebab nu, så gott! Är så uttråkad också -.- inte kul, i morgon vill ja hitta på något och göra iaf. För nu är jag ledig tills på måndag, börjar skolan på tisdag asso. så jävla nice..
på återseende ♥

kom precis in nu

hellu :))
det var jävligt varmt ute, även fast solen inte sken hela tiden. Nu ska jag testa lite vilket smink och frisyr jag ska ha på middan och avslutningen, har verkligen ingen aning så detta ska bli spännande!

går ut och lägger mig i solen ♥

Herllu :))
det var inte fint väder förut, men nu skiner solen! Då kan jag inte sitta inne alltså, det går inte ;)
Så nu sticker jag ut.


drömmer mig bort

andra avenyn + nudlar blir ♥

Hellu :))
hade ingen god frulle hemma..hihi, så nu ska jag käka nudlar. Eller snart när dem är klara. Har inget bättre för mig så jag ska kolla på andraavenyn mä. Undrar hur många gånger jag har sett om samma avsnitt 10000 säkert asso..
skriver sen ♥



love is in the air

försov mig -.- bra jobbat!

Hejj :))
vaknade för typ 20 min sen.. och jag skulle till skolan idag, vi skulle se på en film från andra världskriget. Men den slutade liksom för en halv timme sen typ så haha! Inte direkt någon ide att åka in till skolan nu.. så misslyckad ja e!

Ska käka frulle nu, sen får vi se vad som händer. Det är ju inte så fint väder så sola kan man ju inte heller göra :( aja skriver sen, puss ♥


RSS 2.0